
امیرزاده هدف از این کار را برنامهریزی، ساماندهی، شفافسازی و توزیع مطلوب سوخت در جایگاههای کشور عنوان نمود.
وی در ادامه از عموم همشهریان عزیز درخواست موارد زیر را درخواست کرد:
- به همراه داشتن کارت سوخت شخصی در زمان سوختگیری الزامی و تعداد کارتهای هوشمند سوخت موجود در جایگاهها صرفاً و به صورت محدود برای سوختگیری موارد اضطراری از جمله رفع نیاز آن دسته از هموطنانی که تاکنون موفق به دریافت کارت هوشمند سوخت نشدهاند در نظر گرفته شده است.
- هموطنان عزیزی که به هر دلیل فاقد کارت هوشمند سوخت هستند جهت ثبت درخواست کارت المثنی به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه نمایند.
- در حفظ و نگهداری کارت هوشمند سوخت خود دقت فرمایند.
- در صورت جا ماندن کارت سوخت در جایگاه برای اطلاع از وضعیت کارت به نشانی اینترنتی scs.niopdc.ir مراجعه و یا با سامانه یکپارچه ارتباط با مشتریان 09627 تماس حاصل فرمایید.
- کارتهای سوخت جامانده در جایگاهها به مدت محدود نگهداری و در صورت مراجعه مالک با مدارک کارت خودرو و کد ملی قابل تحویل میباشد.
- متقاضیان درخواست کارت هوشمند سوخت نوشماره و المثنی برای پیگیری از وضعیت درخواست کارت سوخت خود به درگاه post.ir مراجعه و یا سامانه یکپارچه ارتباط با مشتریان 09627 تماس حاصل نمایند.
- برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی کارت هوشمند سوخت، نسبت به رمزگذاری روی کارت سوخت اقدام نمائید.
- در صورت فراموشی رمز کارت سوخت شخصی جهت رمزگشایی به نواحی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در استان محل سکونت و در مسافرتها به اولین ناحیه استان مقصد مراجعه فرمایید.
- جهت جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی، از در اختیار گذاشتن رمز کارت سوخت خود به دیگران جداً خودداری فرمایید.
امیرزاده در پایان ضمن تشکر و قدردانی از هموطنان فهیم اعلام نمود هیچگونه کمبودی در تأمین سوخت مورد نیاز یا برنامهای برای افزایش نرخ بنزین در دستور کار دولت وجود ندارد و هموطنان عزیز همچون قبل میتوانند پس از پایان سهمیه نرخ اول، به راحتی از سهمیه تخصیص یافته نرخ دوم (به جای استفاده از کارت جایگاه) استفاده نمایند.