تعداد بازدید: ۱۴۶
کد خبر: ۲۶۹۵۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۸ - 2026 22 August
امام جمعه نی‌ریز:

تنگه هرمز از مهم‌ترین گذرگاه‌های راهبردی جهان است

نماز جمعه امام جمعه نی‌ریز با اشاره به سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، بر اهمیت تنگه هرمز، ضرورت تبعیت از ولی‌فقیه، زنده نگه‌داشتن مساجد و توجه به نقش جوانان در فعالیت‌های دینی و اجتماعی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود حسینی در خطبه‌های نماز جمعه ۳۰ اَمرداد، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) گفت: دوران آن امام همام، دوره‌ای سخت و همراه با فشار و مراقبت شدید دشمنان بود تا از گسترش تشیع و تولد حضرت مهدی(عج) جلوگیری شود.

ایشان با اشاره به آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، اظهار داشت: شیعیان باید برای ظهور آماده باشند.

خطیب جمعه نی‌ریز در ادامه با گرامیداشت یاد شهدا و قدردانی از مردم و مسئولان، بر جایگاه ایران در تحولات منطقه‌ای تأکید کرد و گفت: تنگه هرمز یکی از گذرگاه‌های مهم و راهبردی جهان است و کشورهای منطقه برای صادرات نفت و گاز خود به آن وابسته‌اند.

حجت‌الاسلام حسینی همچنین به مناسبت نزدیک بودن روز جهانی مسجد اشاره کرد و با بیان این که مسجد خانه خداست، خواستار فعال‌بودن هیئت‌های امنا، حضور پررنگ جوانان و باز بودن مساجد در ساعات مختلف شد.

ایشان گفت: مسجد باید محل نماز، قرآن، دعا و برنامه‌های فرهنگی و انقلابی باشد و نباید به مکانی کم‌رفت‌وآمد تبدیل شود.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها