لیگ برتر فوتسال جوانان استان
شکست سنگین آتیسازان نیریز در گام نخست
تیم فوتسال آتیسازان نیریز، مسابقات لیگ برتر زیر ۱۸ سال فارس را با شکستی غیرمنتظره در مقابل نماینده امامشهر قیر آغاز کرد.
در چارچوب هفته اول رقابتهای لیگ برتر فوتسال زیر ۱۸ سال استان یکشنبه ۴ اَمرداد، تیم آتیسازان نیریز در خانه میزبان تیم امید امامشهر قیر بود. این دیدار در نیمه نخست با بازی نزدیک و پایاپای هر دو تیم دنبال شد و بازیکنان آتیسازان تلاش کردند تا از امتیاز میزبانی استفاده کنند؛ اما در نهایت نیمه اول با نتیجه ۲ بر ۱ به سود مهمان خاتمه یافت.
با شروع نیمه دوم، کادر فنی آتیسازان برای جبران نتیجه، سیستم هجومی را در دستور کار خود قرار داد؛ اما این تغییر تاکتیک و باز شدن فضا در خط دفاعی، فرصت را برای حریف مهیا کرد. تیم امامشهر با استفاده از ضدحملات موفق شد ۵ بار دیگر دروازه نماینده نیریز را باز کند.
در نهایت این مسابقه با نتیجه ۷ بر ۱ به سود تیم امید امامشهر به پایان رسید. تک گل تیم آتیسازان را امیدرضا اشرف از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
نظر شما