تعداد بازدید: ۸۹
کد خبر: ۲۵۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴ - 2026 26 February

اهداء دستگاه خلوص‌سنج اکسیژن ۹۰ میلیون تومانی به بیمارستان نی‌ریز

اهداء دستگاه خلوص‌سنج اکسیژن ۹۰ میلیون تومانی به بیمارستان نی‌ریز مدیر بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز از اهداء یک دستگاه خلوص‌سنج اکسیژن به ارزش ۹۰ میلیون تومان توسط یکی از خیرین جوان این شهرستان خبر داد.
نویسنده:
مریم راوش

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز، رضا کامرانی با اعلام این خبر گفت: در اقدامی خداپسندانه، یکی از خیرین جوان شهرستان نی‌ریز با خرید یک دستگاه خلوص‌سنج اکسیژن به ارزش ۹۰ میلیون تومان، این تجهیز پزشکی را به بیمارستان شهدای سلامت اهدا کرد.

وی با اشاره به اهمیت این دستگاه افزود: دستگاه خلوص‌سنج اکسیژن از تجهیزات مهم و کاربردی مراکز درمانی است که وظیفه اندازه‌گیری میزان خلوص اکسیژن تولیدی توسط دستگاه‌های اکسیژن‌ساز، از جمله سیستم مرکزی بیمارستان را بر عهده دارد. استفاده از این دستگاه امکان پایش مستمر کیفیت اکسیژن را برای کادر فنی و درمانی فراهم می‌کند و در صورت بروز افت کیفیت یا نقص فنی، اقدام سریع و به‌موقع را ممکن می‌سازد.

مدیر بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز با تأکید بر نقش حیاتی اکسیژن استاندارد در فرآیند درمان بیماران تصریح کرد: اکسیژن با خلوص مناسب نقش بسیار مهمی در درمان بیماران، به‌ویژه بیماران تنفسی، قلبی و بیماران بستری در بخش‌های ویژه دارد؛ از این‌رو وجود تجهیزات دقیق و استاندارد، تضمین‌کننده ایمنی بیماران و ارتقای کیفیت خدمات درمانی است.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها