تعداد بازدید: ۳۷۶
کد خبر: ۲۴۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲ - 2025 11 October

دو واژگونی پیاپی در محور نی‌ریز ـ بختگان

حادثه دوباره در محور حادثه‌خیز بختگان پس از رفع توقیف

در کمتر از پنج ساعت، دو خودروی سواری در محور نی‌ریز ـ بختگان و در محدوده‌ی پاکنه واژگون شدند؛ حوادثی که به مصدومیت دو جوان ۲۷ ساله انجامید و بار دیگر ایمنی این محور در حال بهسازی را زیر سؤال برد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی نی‌ریز، محمدحسین کچویی مسئول اورژانس ۱۱۵ نی‌ریز گفت: نخستین سانحه ساعت ۱۷:۲۰ جمعه ۱۸ مهر و در کیلومتر ۴۰ محور یادشده رخ داد. در پی واژگونی یک کوئیک، نیرو‌های پایگاه چاه‌مهکی اورژانس ۱۱۵ و تیم هلال‌احمر به صحنه اعزام شدند و مصدوم حادثه را که دچار ضربه مغزی و کاهش هوشیاری شده بود، پس از انجام اقدامات اولیه به بیمارستان شهدای سلامت منتقل کردند. تنها ۵ ساعت بعد، در همان نقطه، یک پژو پارس نیز واژگون شد و راننده ۲۷ ساله‌ی آن با آسیب به سر به بیمارستان انتقال یافت.

محور نی‌ریز ـ بختگان که مدتی است در حال روکش آسفالت و شن‌ریزی است، ۸ مهرماه به دنبال تعداد زیادی واژگونی و رعایت نکردن مسائل ایمنی، با دستور دادستان نی‌ریز متوقف و مسئول کارگاه پیمانکار بازداشت شد. اما ۴ روز بعد، پروژه با تعهد پیمانکار برای ایمن‌سازی و نصب علائم هشداردهنده دوباره از سر گرفته شد؛ با این حال تکرار حوادث مشابه، نگرانی‌ها در مورد ایمن‌سازی واقعی محور را افزایش داده است.

روابط عمومی اورژانس ضمن تأکید بر این که مسیر یادشده در حال حاضر یکی از نقاط پرخطر است، از رانندگان خواست ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله‌ طولی مناسب، از هرگونه سبقت و ترمز ناگهانی در محدوده‌ کارگاه خودداری کنند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها