تعداد بازدید: ۲۴۹
کد خبر: ۲۴۰۱۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۹ - 2025 21 August
در دیدار مسئولان نی‌ریز با مدیرکل راه و شهرسازی فارس مطرح شد:

لزوم شتاب در تکمیل پروژه‌های عمرانی و مسکن نی‌ریز

لزوم شتاب در تکمیل پروژه‌های عمرانی و مسکن نی‌ریز در نشست فرماندار، نماینده مجلس، شهردار و رئیس شورای شهر نی‌ریز با مدیرکل راه و شهرسازی فارس، تکمیل پروژه‌های کلیدی عمرانی و مسکن شهرستان در مهلت معقول تصویب شد. 

این تصمیم‌ها شامل تعیین زمان پایان تقاطع غیرهمسطح، تسریع احداث محور مشکان - چاه سبز، آغاز عملیات رینگ شهری و اجرای گروهی طرح‌های مسکن ملی است.

در این جلسه محمدمهدی عبدالهی مدیرکل راه و شهرسازی فارس تعهد کرد عملیات اجرایی رینگ شهری نی‌ریز به‌زودی آغاز شود.

تقاطع غیرهمسطح نی‌ریز به‌دلیل طولانی شدن ساخت و ایجاد نارضایتی عمومی، ترافیک و آسیب به منظر شهری، با ضرب‌الاجل تازه‌ای برای تکمیل روبرو شد.

در خصوص محور مشکان- گردنه چاه سبز قطرویه نیز به‌دلیل تصادفات متعدد، تصمیم به خلع پیمانکار قبلی و واگذاری کار به پیمانکار جدید گرفته شد.

در حوزه مسکن ملی نی‌ریز مقرر شد طرح‌ها به‌صورت گروه ساخت اجرا شوند تا روند پیشرفت تسهیل و حقوق متقاضیان محفوظ بماند. همچنین بر شفاف‌سازی عملکرد شرکت سکاف و تأمین خدمات زیربنایی تأکید شد. در بخش مسکن ملی قطرویه و مشکان نیز تعیین تکلیف و حمایت بیشتر سازمانهای مسئول در دستور کار قرار گرفت.

هدایت فرماندار نی‌ریز در پایان بر ضرورت سرعت بخشیدن پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام علاوه بر پاسخ به مطالبات مردم، زمینه‌ساز توسعه متوازن و بهبود کیفیت زندگی در شهرستان است.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها