تعداد بازدید: ۱۵۱
کد خبر: ۲۳۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۸ - 2025 18 August
تعیین تکلیف مسکن ملی نی ریز:

واحدها گروه ساز، زیرساخت بر عهده دولت

بنا بر اطلاعیه اداره راه و شهرسازی نی‌ریز، با توجه به این که فرآیند تشکیل پرونده و تحویل زمین های نهضت ملی مسکن به درخواست مردم و مسئولین شهرستانی و موافقت و دستور مدیر کل راه و شهرسازی آغاز شده، با توجه به ابهامات و سؤالاتی که برای شهروندان به وجود آمده، موارد زیر جهت شفاف سازی اعلام می‌شود:

- پس از جلسات متعددی که در استان و شهرستان و با حضور مسئولین و نمایندگان مردم برگزار گردید؛ و بنا به پیشنهاد اکثریت مردم و نمایندگان ایشان مقرر گردید که پروژه به صورت گروه ساخت به کار خود ادامه دهد.

- در خصوص اخذ وام؛ رایزنی های لازم توسط استان با بانک های عامل انجام شده و جلساتی در تهران نیز برگزار و بعد از تکمیل مراحل واگذاری تمامی واحدها؛ متقاضیان به بانک معرفی خواهند شد.

- در خصوص تعیین طبقات؛ پس از اتمام ساخت اسکلت 2 طبقه توسط طرفین؛ اگر توافقی صورت نگیرد توسط راه و شهرسازی استان قرعه کشی و طبقات مشخص خواهد شد.

- در خصوص جابه جایی بین واحدها؛ فعلا به علت اینکه امتیاز افراد متفاوت می باشد این امر امکان پذیر نیست. مگر بعد از ساخت اسکلت و با موافقت طرفین.

- در خصوص زیرساخت ها نیز پیگیری های لازم توسط اداره راه و شهرسازی از ادارات خدمات رسان (آب، برق، گاز و مخابرات) در حال انجام است و مردم بابت شبکه ی زیرساخت هیچ گونه هزینه ای پرداخت نخواهند کرد.

- در خصوص مسیرهای ورودی پیگیری لازم توسط اداره راه و شهرسازی صورت گرفته است.

- در خصوص مباحث مالی به اطلاع می‌رساند که پس از پایان فرآیند تحویل تمامی واحدها؛ بستانکار یا بدهکار بودن شخص توسط اداره به ایشان اعلام و تسویه حساب صورت می‌گیرد. شایان ذکر است که محاسبات مالی بر اساس قرارداد شرکت سکاف (سال ۱۴۰۱) می‌باشد.

- در خصوص مبلغ واریزی حدود ۴ و نیم میلیون تومانی به اطلاع می‌رساند که این مبلغ بابت مال الاجاره زمین بوده که در تمام مسکن ملی‌های سطح کشور از متقاضیان اخذ می‌گردد.

- مبلغ دریافتی هنگام تشکیل پرونده طی قراردادی بین اداره راه و شهرسازی و دفتر خدماتی از هر واحد اخذ می‌گردد و این هزینه بابت حدود ۶۰ صفحه پرینت و اسکن و تایپ قرارداد و تشکیل پرونده فیزیکی و الکترونیکی می‌باشد.

- مبلغ واریزی در هنگام تحویل زمین بابت نقشه UTM و فایل های مربوطه و میخ کوبی و برچسب گذاری و به رویت رساندن زمین به متقاضی می باشد که طی قرارداد بین دفتر فنی و مهندسی و اداره راه شهرسازی از هر واحد اخذ می گردد و این هزینه به هیچ عنوان در مبالغ واریزی اولیه ی متقاضیان محاسبه نشده است.

- تعداد ۱۶۵۰ نفر ثبت نام تایید نهایی شده‌ی مسکن ملی در لیست رزرو می‌باشند و در صورتی که متقاضیان محترم تقاضای انصراف از ادامه فرایند را داشته باشند؛ افراد مذکور جایگزین ایشان می‌گردند و اصل آورده به ایشان عودت می‌گردد.

- ضمنا خرید و فروش امتیاز مسکن ملی تخلف بوده و با متخلفین مطابق قانون برخورد می‌گردد.

در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرستان نی ریز به اطلاع می‌رساند از توجه به شایعات فضای مجازی اجتناب ورزیده و تا کنون حدود ۸۰۰ نفر از متقاضیان نسبت به تشکیل پرونده اقدام نموده و ۴۲۰ واحد نیز به متقاضیان تحویل گردیده و بقیه افراد منتظر پیامک اطلاع رسانی باشند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها