تعداد بازدید: ۸۹
کد خبر: ۲۱۳۱۲
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰ - 2024 21 September
مدیر جهادکشاورزی نی‌ریز از برداشت ۱۶۰ تن آلوبخارای دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان بالغ بر ۱۷۰ هکتار است که ۱۶۰ هکتار آن بارور است. 
نویسنده : روابط عمومی جهادکشاورزی نی‌ریز

علیرضا بصیری افزود: همه ساله برداشت این محصول از اواسط مرداد ماه آغاز می‌شود و تا اواسط شهریور ادامه‌دارد.

به‌گفته وی، عملکرد محصول‌تر آلو‌بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته‌است.

بصیری تأکیدکرد: این محصول بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود و در تهیه غذا‌های مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها