تعداد بازدید: ۳۳۳
کد خبر: ۲۱۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰ - 2024 14 September

نی‌ریز یکی از قطب‌های تولید انجیر فارس است

نی‌ریز یکی از قطب‌های تولید انجیر فارس است به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز، استان فارس نخستین تولیدکننده انجیر در ایران و شهرستان نی‌ریز یکی از قطب‌های تولید انجیر استان است.
نویسنده : روابط عمومی جهاد کشاورزی نی‌ریز

علیرضا بصیری در گزارشی درباره وضعیت انجیرستان‌های نی‌ریز اظهار داشت:

- انجیرستان‌های دیم نی‌ریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژه‌ای است.

- نزدیک به ۵ هزار هکتار از اراضی شهرستان به کشت  این محصول اختصاص دارد که ۴ هزار هکتار آن مثمر است و به دو صورت‌تر (تازه‌خوری) و خشک به بازار عرضه می‌شود.

- با توجه به کاهش بارندگی‌های سال زراعی جاری و خشکسالی اخیر، پیش‌بینی می‌شود  با کاهش محصول مواجه باشیم و کمتر از ۲ هزار تن انجیر برداشت شود.
 
- عواملی، چون طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش باد‌های شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبور‌های گرده‌افشان، در عملکرد نهایی محصول تأثیرگذار است.

- انجیر نی‌ریز به کشور‌های هند، روسیه، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

- نبود سرمایه‌گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش، باعث شده است که این محصول  توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مطلوب، از منطقه خارج شود.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها