تعداد بازدید: ۸۳
کد خبر: ۲۱۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۰ - 2024 14 September
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز، استان فارس نخستین تولیدکننده انجیر در ایران و شهرستان نی‌ریز یکی از قطب‌های تولید انجیر استان است.
نویسنده : روابط عمومی جهاد کشاورزی نی‌ریز

علیرضا بصیری در گزارشی درباره وضعیت انجیرستان‌های نی‌ریز اظهار داشت:

- انجیرستان‌های دیم نی‌ریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن محصول در جهان دارای جایگاه ویژه‌ای است.

- نزدیک به ۵ هزار هکتار از اراضی شهرستان به کشت  این محصول اختصاص دارد که ۴ هزار هکتار آن مثمر است و به دو صورت‌تر (تازه‌خوری) و خشک به بازار عرضه می‌شود.

- با توجه به کاهش بارندگی‌های سال زراعی جاری و خشکسالی اخیر، پیش‌بینی می‌شود  با کاهش محصول مواجه باشیم و کمتر از ۲ هزار تن انجیر برداشت شود.
 
- عواملی، چون طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش باد‌های شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبور‌های گرده‌افشان، در عملکرد نهایی محصول تأثیرگذار است.

- انجیر نی‌ریز به کشور‌های هند، روسیه، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

- نبود سرمایه‌گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش، باعث شده است که این محصول  توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مطلوب، از منطقه خارج شود.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها