تعداد بازدید: ۲۲
کد خبر: ۲۱۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2024 24 August
آشپزی با عشق
نویسنده : ستاره اکتسابی

مواد لازم:

دو لیوان آرد سفید قنادی + دو قاشق غذاخوری= معادل ۲۸۰ گرم

یک لیوان پودر قند الک شده= ۱۵۰ گرم

۱۰۰ گرم کره مارگارین

یک قاشق مربا خوری پودر کاکائو

۱۰۰ گرم مغز گردوی خرد شده

۱۰۰ گرم کشمش پلویی

یک سوم لیوان شیر= ۷۰ گرم

۲ عدد تخم مرغ

نصف قاشق چایخوری وانیل

دو قاشق غذاخوری روغن مایع

نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر

۱۰ قطره اسانس موز (دلخواه و قابل حذف)

دستور پخت:

همه مواد از یک ساعت قبل در محیط باشند تا به دمای محیط برسند.

آرد + بکینگ پودر + پودر کاکائو را سه مرتبه الک کنید. کشمش‌ها را نیم ساعت در آب خیس دهید و سپس آبکش کنید و روی پارچه بریزید.

کره را به همراه پودر قند الک شده داخل کاسه بریزید و هم بزنید. سپس با همزن برقی ۳ دقیقه هم بزنید و مدام دور کاسه را جمع کنید.

دو قاشق غذاخوری روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ اول را با وانیل به مواد اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید دور گیری کنید. تخم مرغ دوم را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. سپس شیر را هم اضافه کرده و هم بزنید.

در ادامه مواد خشک را اضافه و خوب مخلوط کنید. ۱۰ قطره اسانس موز را به دلخواه اضافه و ترکیب کنید. گردو و کشمش را با یکی دو قاشق آرد مخلوط کرده و اضافه و ترکیب کنید.

مایه را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و سپس داخل سینی به اندازه یکسان پایپ کنید.

نکته مهم:

️ کف سینی را کاغذ روغنی نیندازید، چون روغن را به خودش می‌گیرد و کلوچه‌ها خشک می‌شود.

️ داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.

️ این شیرینی را داخل ماهیتابه روی گاز با در بسته و شعله پخش کن هم می‌شود پخت.

️ تا شیرینی گرم است داخل ظرفِ در بسته بگذارید تا نرم بماند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها