مواد لازم:
دو لیوان آرد سفید قنادی + دو قاشق غذاخوری= معادل ۲۸۰ گرم
یک لیوان پودر قند الک شده= ۱۵۰ گرم
۱۰۰ گرم کره مارگارین
یک قاشق مربا خوری پودر کاکائو
۱۰۰ گرم مغز گردوی خرد شده
۱۰۰ گرم کشمش پلویی
یک سوم لیوان شیر= ۷۰ گرم
۲ عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
دو قاشق غذاخوری روغن مایع
نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۰ قطره اسانس موز (دلخواه و قابل حذف)
دستور پخت:
همه مواد از یک ساعت قبل در محیط باشند تا به دمای محیط برسند.
آرد + بکینگ پودر + پودر کاکائو را سه مرتبه الک کنید. کشمشها را نیم ساعت در آب خیس دهید و سپس آبکش کنید و روی پارچه بریزید.
کره را به همراه پودر قند الک شده داخل کاسه بریزید و هم بزنید. سپس با همزن برقی ۳ دقیقه هم بزنید و مدام دور کاسه را جمع کنید.
دو قاشق غذاخوری روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ اول را با وانیل به مواد اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید دور گیری کنید. تخم مرغ دوم را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. سپس شیر را هم اضافه کرده و هم بزنید.
در ادامه مواد خشک را اضافه و خوب مخلوط کنید. ۱۰ قطره اسانس موز را به دلخواه اضافه و ترکیب کنید. گردو و کشمش را با یکی دو قاشق آرد مخلوط کرده و اضافه و ترکیب کنید.
مایه را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و سپس داخل سینی به اندازه یکسان پایپ کنید.
نکته مهم:
️ کف سینی را کاغذ روغنی نیندازید، چون روغن را به خودش میگیرد و کلوچهها خشک میشود.
️ داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
️ این شیرینی را داخل ماهیتابه روی گاز با در بسته و شعله پخش کن هم میشود پخت.
️ تا شیرینی گرم است داخل ظرفِ در بسته بگذارید تا نرم بماند.