مواد لازم:
ژامبون: ۱۲ ورق
پنیر ورقهای چدار یا گودا: ۱۲ ورق
سیب زمینی پخته شده: ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم
پنیر پارمزان: ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ریز: ۲ عدد
پیازچه ریز خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
نمک، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل سیاه، زعفران دم شده، پودر سوخاری یا پانکو
دستور پخت:
سیبزمینی پخته و ریز رنده شده را با پنیر پارمزان، پیازچه، تخم مرغ، پودر پیاز، نمک و فلفل، پودر سیر و زعفران مخلوط کنید.
روی سطح، ابتدا یک ورق ژامبون قرار دهید و روی آن یک ورق پنیر ورقهای بگذارید و این کار را چند بار تکرار کنید.
ژامبون و پنیر را برش دهید.
کف دست را مقداری آب بزنید و یک قاشق از مواد سیب زمینی (حدوداً ۳۰ گرم) برداشته و در کف دست باز کنید.
حالا یک مکعب ژامبون و پنیر را در وسط سیب زمینی قرار داده و ببندید. سپس در تخم مرغ زده و در پودر سوخاری بغلتانید.
مکعبهای آماده را در روغن شناور با حرارت متوسط سرخ کنید.