تعداد بازدید: ۵۹
کد خبر: ۲۰۵۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2024 29 June
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

instagram.com/R.yn151

مواد لازم:

ژامبون: ۱۲ ورق

پنیر ورقه‌ای چدار یا گودا: ۱۲ ورق

سیب زمینی پخته شده: ۷۰۰  تا ۸۰۰ گرم

پنیر پارمزان:  ۱۲۰ گرم 

تخم مرغ ریز: ۲ عدد 

پیازچه ریز خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری 

نمک، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل سیاه، زعفران دم شده، پودر سوخاری یا پانکو

دستور پخت: 

سیب‌زمینی پخته و ریز رنده شده را با پنیر پارمزان، پیازچه، تخم مرغ، پودر پیاز، نمک و فلفل، پودر سیر و زعفران مخلوط کنید.  

روی سطح، ابتدا یک ورق ژامبون قرار دهید و روی آن یک ورق پنیر ورقه‌ای بگذارید و این کار را چند بار تکرار کنید.

ژامبون و پنیر را برش دهید.  

کف دست را مقداری آب بزنید و یک قاشق از مواد سیب زمینی (حدوداً ۳۰ گرم) برداشته و در کف دست باز کنید.  

حالا یک مکعب ژامبون و پنیر را در وسط سیب زمینی قرار داده و ببندید. سپس در تخم مرغ زده و در پودر سوخاری بغلتانید.

مکعب‌های آماده را در روغن شناور با حرارت متوسط سرخ کنید.

مکعب سوخاری

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها