تعداد بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۱۵۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۹ - 2022 18 December
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
آرد سفید: ۳۰۰ گرم
روغن صاف: ۱۵۰ گرم
پودر قند: ۷۵ گرم/ شیر: ۲۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد/ زعفران: کمی
وانیل: نوک قاشق چایخوری
دستور تهیه:

روغن و پودر قند و شیر را با هم بزنید تا پوک و سفید شود. تخم‌مرغ و زعفران را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید. مخلوط آرد و وانیل را اضافه کنید و با لیسک و سپس انگشتان آن‌ها را مخلوط کنید. در یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید. کمی آرد روی سطح کار بپاشید و خمیر را به قطر ۲ تا ۳ میلی باز کنید و با کاتر انار برش بزنید. ساده و میان‌تهی. محصول را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید گذاشته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۱۰ درجه قرار دهید. از انواع کرم فیل، بریلو و مارمالاد برای وسط شیرینی‌ها می‌توانید استفاده کنید. برای براق کردن شیرینی می‌توانید کمی بریلوی ساده را با آب رقیق کرده و با قلم مو روی شیرینی‌ها بزنید.

 

شیرینی آلمانی

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها