تخم مرغ: 3 عدد (متوسط یا درشت)
شکر: 110 گرم / روغن مایع: 60 گرم
آرد: 125 گرم/ عسل: 20 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
سیب و دارچین: به مقدار لازم
سفیده تخممرغ را کمی بزنید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
عسل، زرده تخممرغ، هل و روغن مایع را با چنگال خوب به هم بزنید. بعد مواد را به سفیده اضافه کنید و با لیسَک به صورت دورانی به هم بزنید.
بکینگ پودر و آردی را که قبلاً الک کردهاید، کمکم ریخته و به آرامی هم بزنید. مواد را داخل قیف بریزید.
در قالب مخصوص کپسول پای سیب بگذارید و یک یا دو قاشق از مواد کف هر قالب بریزید. بعد سیب و دارچین را گذاشته، دو قاشق دیگر خمیر پای سیب بریزید و در فر 180 درجه بگذارید تا خوب بپزد.
نظر شما