تعداد بازدید: ۵۶
کد خبر: ۱۹۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰ - 2024 13 April

این خوراک مقوی و بسیار خوشمزه با ترکیب ماش و عدس بسیار عالی است. طبع سرد عدس با طبع گرم ماش مصلح هم هستند ومعمولاً با نان و یا بصورت تلیتی میل می‌شود. در پخت این خوراک بهتر است حبوبات کوبیده شود، چون عدس و ماش لعاب بهتری پیدا می‌کند و خوشمزه‌تر می‌شود.

مواد لازم: 
۱ پیمانه عدس
۱ پیمانه ماش
۲ عدد پیاز متوسط
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
۲ تا ۳ قاشق غذا خوری آبلیمو برای چاشنی
آب، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۱ عدد سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
۲ حبه سیر ریز خرد شده

شیوه پخت:
ماش و عدس را شسته و یکی دو ساعت خیس کنید تا نفخشان گرفته شود و بعد آبکش کنید. ماش و عدس را به همراه سیب زمینی خرد شده در قابلمه مناسبی بریزید و آب اضافه کنید تا حدی که روی حبوبات آب باشد. قابلمه را روی شعله بگذارید تا حبوبات خوب پخته و نرم شود.

بعد از پخته شدن، آب اضافه درون قابلمه را خارج کنید و ماش و عدس را با گوشتکوب خوب بکوبید. دوباره آبی را که خارج کرده بودید روی ماش و عدس بریزید و هم بزنید. پیاز‌ها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. کمی که سبک شد سیر خرد شده، نمک، فلفل و ادویه‌جات را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. بعد رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید و در آخر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.

مخلوط پیاز و رب گوجه تفت داده شده را به ماش و عدس اضافه کرده و هم بزنید. شعله را کم کنید تا با حرارات ملایم جا بیفتد.

/ نوش جان

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها