تعداد بازدید: ۱۳۸۹
کد خبر: ۲۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸ - 2017 01 June
ماموریتی برای نسل‌های آینده؛
ناسا اعلام کرده است که قصد دارد عملیات جسورانه خود برای «لمس خورشید» را آغاز کند.
ناسا قصد دارد برای نخستین بار در تاریخ، یک کاوشگر را به سطح خورشید بفرستد.

این سازمان امیدوار است تا با اطلاعات جمع آوری شده توسط این کاوشگر به ستاره شناسان کمک کند که طوفان های خورشیدی را پیش بینی کنند و برخی از بزرگ ترین رازهای این ستاره را توضیح دهند.

بر اساس اعلامیه ناسا، کاوشگر مذکور تابستان سال آینده پرتاب خواهد شد و در مدار ۴ میلیون مایلی سطح خورشید (۶.۴ میلیون کلیومتر) قرار خواهد گرفت. دما و تابش ها در این فاصله تا حدی زیاد است که هیچ فضاپیمایی تاکنون با آن مواجه نشده است.

اگرچه ۴ میلیون مایل بر اساس معیارهای زمینی ما فاصله خیلی زیادی است، اما همین مقدار نزدیکی به خوردشید می تواند برای کاوشگر خطرناک باشد.

برای مثال، سطح و جو عطارد که در فاصله ۲۸ تا ۴۳ میلیون مایلی خورشید می گردد، به خاطر توفان های تابشی پیوسته و ذراتی که از خورشید ساطع می شوند، کاملا تغییر کرده است. کاوشگر ناسا هم احتمالا با دمایی تا ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد مواجه خواهد شد.

پیش از این، «هلیوس ۲» در سال ۱۹۷۶ تا ۲۷ میلیون کیلومتری خورشید رسیده بود که این نزدیک ترین برخورد یک فضاپیما با منبع انرژی منظومه شمسی است.

اطلاعات جمع آوری شده از خورشید احتمالا به کمک نسل های آینده بشر خواهد آمد که ممکن است روزی خارج از زمین زندگی کنند.

سیاره ما هر روز بیش از پیش به شبکه ای از فناوری ها وابسته می شود که در سطح آن یا در مدار آن قرار دارند و در مقابل تهدید هایی که برای ما ناشناخته اند آسیب پذیر خواهند بود. مردمان آن زمان نیاز دارند بدانند که چگونه از خودشان در مقابل بادهای مختلف ذرات باردار و تابش های خورشیدی محافظت کنند.

ناسا می گوید: «[کاوشگر] جو بیرونی خورشید را کاوش خواهد کرد و مشاهداتی کلیدی خواهد داشت که به پرسش های چندین دهه ای دربار فیزیک شیوه عملکرد ستاره ها پاسخ خواهد داد. داده های به دست آمده پیش بینی ها درباره رخدادهای اقلیمی مهم فضا را که بر زندگی روی زمین و همچنین ماهواره و فضانوردان تاثیر می گذارند را بهبود می بخشند».

منبع: پارسینه
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها