تعداد بازدید: ۱۰۹
کد خبر: ۱۴۹۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴ - 2022 22 October
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
مارگارین:۶۰۰گرم 
پودر قند:۲ پیمانه 
پودر کاسترد: دو پیمانه 
آرد سفید: ۵ پیمانه 
وانیل:یک چهارم  قاشق چایخوری 
دستور تهیه:

مارگارین و پودر قند را ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود.

وانیل و پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید.

آرد را کم کم اضافه کرده، هم بزنید تا خمیر جمع شود.

خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس خمیر را بین دو نایلون پهن کرده، کاتر زده و در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.

سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از سرد شدن شیرینی را با شکلات ذوب شده یا بریلو تزئین کنید.

-️ شیرینی نباید تغییر رنگ دهد.

️شیرینی بافت تردی دارد و بیسکوئیتی نیست.

شیرینی کاسترد

 

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها