تعداد بازدید: ۲۸۰
کد خبر: ۱۴۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲ - 2022 08 August
امام جمعه موقت شهرستان نی‌ریز در سخنرانی روز تاسوعا گفت که مسئله بهداشت و درمان باید در اولویت کار نماینده  مجلس و مسئولان شهرستان باشد.
author
روزنامه نگار: عابد نعمتی

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد فقیه که در جوار صحن مطهر شهدا و در بین عزاداران حسینی سخنرانی می‌کرد، خطاب به نماینده مجلس  اظهار داشت: «مردم گلایه دارند. فاصله بیمارستان از مرکز شهر زیاد است و جاده کمربندی ندارد. حتی وسایل نقلیه برای آن جا نیست و موبایل آنتن نمی‌دهد. خیلی وقتها هم متخصص در زمان مناسب و مورد نیاز برای بیمارستان نیست. من مخالف افتتاح آن بودم؛ چون نواقص زیادی داشت. اما دوستان اصرار کردند که افتتاح شود.»

ایشان اضافه کرد: «مسئله سلامت شهر مهم است. مبادا یک نفر به خاطر کمبود امکانات جان دهد. بیمارستان قدیم هم قرار بود درمانگاه شبانه‌روزی شود که هنوز انجام نشده است. بخشهای شهرستان مثل مشکان و قطرویه نیز درمانگاه مناسبی ندارند.»

وی با اشاره به دغدغه زنده‌یاد آیت‌ا... فقیه مبنی بر اتحاد و انسجام مردم نی‌ریز گفت: «آقای طهماسبی! بیش از ۹۰ درصد معادن ما به نیروهای غیربومی داده شده است. این کوه و دشت و دریاچه برای ماست و باید دست ما نی‌ریزی‌ها باشد. باید پولمان در شهر خودمان خرج شود؛ نه این که به خزانه برود‌‌. عصر جمعه با نماینده مجلس جلسه داشتیم. ایشان قول دادند در سال 1401 درصدی از معادن به نی‌ریز اختصاص پیدا کند. اگر قرار است اختصاص پیدا کند، باید با اطلاع امام جمعه و هماهنگی فرماندار و نماینده مجلس باشد و در مرکز استان برای ما تصمیم‌گیری نشود. حق خود ما باید به خودمان داده شود. اگر حق ما را بدهند، دیگر هیچ چیزی نمی‌خواهیم. میلیارد میلیارد ثروت عظیم معادن از این شهرستان خارج می‌شود؛ اما این همه بیکار داریم. آمار طلاق و گناه و آسیبهای اجتماعی رو به افزایش است. حتی مقام معظم رهبری احساس خطر می‌کنند می‌گویند من دست دشمن را احساس می‌کنم و نگرانم. ما این همه معدن و صنعت داریم؛ ولی این همه بیکار داریم و این منکر است و قابل قبول نیست. از مسئولان بخواهید و مطالبه‌گر باشید؛ اما با نظم و انضباط و آرامش که از شما مردم فهیم نی‌ریز انتظار می‌رود.»

حجت‌الاسلام والمسلمین فقیه عنوان داشت: «این عزاداری‌ها پوسته کار است و کار اصلی، تبلیغ دین و سخنرانی است. دفاع از حق هزینه دارد. این همه نظام اسلامی خدمت کرده، همه به جای خود. ولی نسبت به ایده‌آل چگونه‌ایم؟ ما انقلاب کردیم که زیر و رو شویم و تبعیض در جامعه نباشد. این اختلاف طبقاتی انسان را رنج می‌دهد؛ یکی چند شغل دارد و یکی بیکار است. این همه جوان خلاق و تحصیلکرده و کارآفرین و مبتکر، چرا باید خرجشان را پدر و مادرشان بدهند؟»
*****


چه دستی در کار است که این همه بیکار داریم؟

امام جمعه موقت نی‌ریز همچنین در مراسم عاشورای حسینی، نی‌ریز را شهرستانی ویژه خواند و گفت: نمی‌دانم چه دستی در کار است که هر چه آمار می‌گیرند، تعداد بیکاران بیشتر می‌شود!؟

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد فقیه که در بین عزارداران حسینی سخنرانی می‌کرد، عنوان داشت: «همه چیز نباید در تهران باشد و باید به جاهای دیگر هم برسد. نی‌ریز این همه امکانات دارد و به قول فرماندار شهر ویژه است. شهری که معدن و فولاد و صنایع و محصولات کشاورزی مختلف دارد. شهری که خدا این همه استعداد در آن قرار داده است. از جوانهای مبتکر استفاده کنید.  فرمانداری باید کادرسازی کند و نیروی بومی از جنس خود مردم نی‌ریز تربیت شوند و خدمت کنند. سالها است در شهرستان نیرو‌سازی نشده و باید نیروهای بومی فعال شوند؛ البته نیروی بومی که کارآمد و کار بلد باشد.»

وی افزود:‌«درد امروز من و شما اشتغال است. ما انجیر داریم؛ اما در اینجا بسته‌بندی نمی‌شود. فرش و صنایع دستی‌ا‌مان هم فعال نیست. پول فولاد و دیگر صنایع باید در بانکهای نی‌ریز گذاشته شود. شنیده می‌شود برخی افراد با شرایط خاصی استخدام می‌شوند و زمزمه‌هایی می‌رسد. مدیرعامل فولاد می‌گوید خیالتان راحت؛ همه جا امن و امان است. ولی آقای دکتر مصطفی‌پور! خیالمان راحت نیست. باید بر توانایی تمرکز شود؛ نه جناح‌بندی سیاسی. امیدوارم حرفهایی که می‌شنویم، دروغ باشد.»
ایشان اظهار داشت: «قرار بود سال ۱۴۰۰ قطار از نی‌ریز رد شود، ولی هنوز خبری نیست. گفتند گردنه لای‌رز را به زودی افتتاح می‌کنیم؛ ولی نشد. چه تعداد انسان دیگر باید از بین بروند؟ گفتند فاز دوم جاده نی‌ریز - خرامه امسال تمام می‌شود و فاز سوم از سال دیگر ادامه پیدا می‌کند؛ اما چند سال است مرتب عقب می‌افتد. حقابه بختگان هنوز به ما داده نشده و شوری بختگان را فرا گرفته است. تبعات آن ریزگرد و بیماریهای مختلف و نابودی محصولات کشاورزی است. به نماینده مجلس گفتم شما در این زمینه مسئولیت دارید و باید دنبال کنید. خسارت انجیر‌کاران باید دنبال شود و مدیرکل‌های استان باید بیشتر در نی‌ریز حضور یابند و مشکلات مردم را از نزدیک بررسی کنند.»

حجت‌الاسلام والمسلمین فقیه با بیان این که همه کارهای خیر در مقابل امر به معروف و نهی از منکر مثل یک قطره در مقابل اقیانوسی کبیر است، گفت: «امر به معروف و نهی از منکر یعنی احساس مسئولیت. مسلمانان مثل یک بدن هستند و جامعه اسلامی مثل یک کشتی است که همه بر آن سوار هستند. ما انقلاب کردیم که تافته جدابافته نداشته باشیم و در کنار هم باشیم. زمزمه‌هایی در این شهرستان است که همه را به جان هم بیندازند و مشغول کنند. اما دست به دست هم دهید و وحدت داشته باشید. اختلاف سلیقه اشکالی ندارد؛ ولی نباید کسی از مردم جدا شود. هر کس از مردم جدا شد، ذلیل می‌شود.»

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها