تعداد بازدید: ۱۶۱
کد خبر: ۱۴۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۲ - 2022 06 August
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم: 
 شیر محلی: ۴ لیوان 
شکر:1.5 لیوان 
ثعلب:۱ قاشق مرباخوری
گلاب: نصف لیوان 
وانیل: نوک قاشق چایخوری 
دستور تهیه:

شیر را بجوشانید. شکر و ثعلب را با هم خوب مخلوط کرده و به شیرِ در حال جوش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ثعلب گلوله نشود. 

گلاب و وانیل را اضافه کنید و بگذارید قوام بیاید‌. میزان غلظت آن باید تا حد بستنی‌ای که در دمای محیط آب شده باشد. 

مایه بستنی را صاف کرده در کاسه استیل بریزید.

کاسه ای را پر از یخ کرده و روی آن نمک بپاشید. کاسه بستنی را در کاسه یخ قرار دهید.

گاهی آن را هم بزنید تا بستنی کاملاً خنک شده و خودش را بگیرد. سپس ظرف بستنی را در فریزر قرار داده و هر نیم ساعت یک بار از فریزر خارج کنید و از اطراف ظرف به مدت 3 تا 4دقیقه خوب هم بزنید.

بعد از شش بار تکرار، بستنی را در ظرف در بسته قرار داده و یک شب داخل فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود. 

نکات:
- در صورت نداشتن شیر محلی از سه لیوان شیر پر چرب و یک لیوان خامه صبحانه استفاده کنید.
- شکر زیاد باعث نبستن بستنی و زود آب شدن در محیط می‌شود و شکر کم بستنی را سفت می‌کند.
- ️استفاده از نمک روی یخ‌ها برای  انتقال بهتر سرما است.

- ️استفاده از همزن برقی ممنوع.چون هوا باعث حباب زدن بستنی می‌شود.

- برای یخی نشدن بستنی به موارد زیر دقت کنید:

1- غلظت بستنی روی گاز

2- زیاد نماندن در فریزر

3- هم زدن کافی

- ️برای داشتن خامه‌های تکه‌ای در بستنی، خامه صبحانه را روی نایلون ریخته پهن کنید و در فریزر قرار دهید و پس از یخ زدن تکه تکه کنید.

نوش جان

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها