با تشدید بازرسیهای بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نیریز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک واحد قنادی به دلیل فعالیتهای غیربهداشتی، با دستور دادستان شهرستان تعطیل شد.
به گزارش هورگان به نقل از ایسنا، مسئول بهداشت محیط این شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: این واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن مفاد آیین نامه ماده ۱۳ مواد خوردنی و آشامیدنی تعطیل شد .
اکبر رحیمی با بیان اینکه تمام متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی با توجه به گرم بودن هوا و افزایش حشرات، لازم است با حساسیت بیشتری به موارد بهداشتی توجه داشته باشند، عنوان کرد: براساس بررسیها، در کیک تولید شده در این واحد صنفی جسم خارجی وجود داشته است .
او از عموم مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، شکایت خود را به کمک سامانه رایگان رسیدگی به تخلفات بهداشت محیط با شماره ۱۹۰ اطلاع دهند
.
نظر شما