برداشت چای ترش از سطح یک هکتار در منطقه حسن آباد آغاز شده و تا نیمه آبان ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، یعقوب مقصودی در ادامه افزود: این کشت دو منظوره بوده و در بین درختان پسته انجام شده است و برای یک نفر بصورت مستقیم و 4 نفر غیر مستقیم اشتغال ایجادکرده است.
وی با اشاره به تولید این محصول بصورت بذر و چای ترش خاطر نشان کرد: در هر هکتار 250 کیلوگرم بذر به قیمت هر کیلو 250هزار تومان و 150 کیلوگرم چای ترش به قیمت هر کیلو 75هزار تومان تولید می شود.
مقصودی در پایان اظهار کرد: بازار عمده این محصول برای تهیه شربت،اسانس و نبات در شیراز و تهران است.
چای ترش در اردیبهشت ماه کشت می شود و تا شوری آب 5000 را تحمل می کند.
نظر شما