تعداد بازدید: ۳۶۸۵
کد خبر: ۳۹۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۵ - 2018 16 January
استاندار فارس خبر داد

گشایش سد چشمه عاشق نی‌ریز با حضور معاون اول رئیس جمهور

استاندار فارس گفت سد چشمه عاشق نی‌ریز با حضور معاون اول رئیس‌جمهور گشایش خواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، اسماعیل تبادار عصر امروز در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان فارس، اظهار داشت: سد چشمه عاشق نی‌ریز و چند پروژه دیگر با حضور جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در استان، تا چند روز دیگر گشایش خواهد یافت.

مقام عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه سد چشمه عاشق می‌تواند بخشی از مشکلات کم‌آبی را حل کند، افزود: در حال حاضر که قسمت‌های مختلف استان نیاز به آب دارد، نباید اجازه دهیم آب سد تبدیل به بخار شود.

استاندار فارس در ادامه با اشاره به بحث چاه‌های غیرمجاز استان، گفت: برای تسریع در روند پر کردن چاه‌های غیرمجاز استان فارس باید کمیته‌ای ویژه تشکیل شود.

وی افزود: با توجه به بارش‌های امسال، وضعیت استان فارس نسبت به سال‌های دیگر بحرانی‌تر است و اگر از همین امروز تمهیداتی اندیشیده نشود با مشکل اساسی برای تأمین آب شرب روبه‌رو می‌شویم.


نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها