تعداد بازدید: ۱۹۵۶
کد خبر: ۳۶۴۸
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰ - 2017 26 November

درختکاری در پارک گردان کمیل واقع در شهرک شهیدان رجایی وباهنر

در پارک گردان کمیل واقع در شهرک شهیدان رجایی و باهنر (فاز1) درختکاری انجام شد.
مهندس فرغت شهردار نی‌ریزگفت: توسعه  فضاهای سبز تکلیف و وظیفه شهرداری است  وشهرداری در این راستا اقدام به کاشت 60 اصل درخت در پارک گردان کمیل واقع در شهرک شهیدان رجایی و باهنر (فاز1) نموده است.

‎مهندس خالقی مسئول واحد فضای سبز شهرداری نی‌ریز با تشریح اهمیت مشارکت همه شهروندان در اجرای سنت حسنه درختکاری اظهار کرد: قطعاً هرگونه کار اجرایی و فرهنگ سازی در حوزه‌های مختلف به ویژه در زمینه موضوعات اجتماعی نیازمند مشارکت مردم و گروه‌های مختلف است. 

‎وی با بیان اینکه ریه‌های تنفسی شهر هم ‌اکنون بیش از هر چیز به کمک و همکاری عمومی نیازمند است، افزود: افزایش فضای سبز و کاشت نهال‌های بومی شهر در جلوگیری از افزایش آلودگی هوای شهر و فرهنگ‌سازی در حوزه حفظ و گسترس فضای سبز  تأثیر گذار خواهد بود.

‎مهندس فرغت با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های شهرداری فرهنگ‌سازی در حوزه حفظ و گسترش فضای سبز است، ادامه داد: استفاده از المان‌های طبیعی همچون درخت به جای المانهای مصنوعی در دستور کار شهرداری قرار دارد چرا که با گذشت زمان المان طبیعی بارور تر و زیباتر گردیده حال المانهای مصنوعی بعد از دوره‌ای کوتاه تبدیل به ناهنجاری‌های بصری و زیست محیطی می‌گردند.




روابط عمومی شهرداری نی‌ریز


نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها