تعداد رسمی بیماران ام اس در شهرستان نیریز 80 نفر میباشد ولی به نظر میرسد با توجه به پنهان بودن این بیماری این تعداد 2 برابر باشد.
روابط عمومی فرمانداری: با حضور محمدرضا امیری فرماندار شهرستان نیریز، علی راهوار معاون فرماندار، سیدجعفر رضوی مدیرعامل انجمن بیماران «ام اس» شهرستان فسا، دکتر ذکایی رئیس شبکه بهداشت ودرمان، دکتر شریفی متخصص مغز و اعصاب و جمعی از مسئولان و کادرتخصصی بیمارستان شهداء و تعدادی از بیماران، جلسهای در سالن اجتماعات فرمانداری با موضوع تشکیل انجمن «ام اس» در شهرستان نی ریز برگزارشد.
در این جلسه امیری فرماندار با بیان اینکه عامل بیماری «ام اس» نامشخص است اما به طور کلی استرس و فشارهای روحی و روانی در ابتلا به این بیماری نقش دارد گفت: این بیماری مخصوص جامعه ما نیست، همه جای دنیا فراگیر شده است، اما یک واقعیت را نباید فراموش کنیم که متأسفانه استرس در جامعه ما هم به لحاظ سبک زندگی شخصیامان و هم در اجتماع زمینهاش وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه نشاط و شادابی تأثیرزیادی در بین مردم جامعه دارد و باید افزایش پیدا کند گفت: اقشار مختلف از جمله هنرمندان، روحانیت و رسانههای ما میتوانند نقش زیادی در این زمینه ایفا کنند.
امیری تأکید کرد: چرا بیاییم هر روز از تریبونهای عمومی ناامیدی را تعریف کنیم، این قدر در شبکههای اجتماعی ناامیدی را ترویج نکنیم.
فرماندار نیریز افزود: مأموریت تشکلها و دولتیها و نهادهای عمومی دیگر مثل شهرداریها، شوراها، دهیاریها، ائمه جمعه و جماعات، همه این است که با آموزش دادن زمینه این استرسها را در خانوادهها و در جامعه کاهش دهند.
وی با اشاره به تأمین تقریباً 100درصد هزینه داروهای بیماران از سوی دولت اظهار داشت: این دولت قصد دارد که تشکلهای غیر دولتی (Ngoها)را فعال و حمایت نماید.
فرماندار گفت: از خیرین دعوت کنیم تا انشاا... در راهاندازی این انجمن همکاری نمایند؛ چون زمینهاش وجود دارد.
وی همچنین تأکید نمود: باید به مردم آموزش داد که ابتلای به ام اس به معنای فلجی و انزوای آنان نیست، مبتلایان را باید حمایت کرد تا به روال طبیعی زندگی خود ادامه دهند.
راهوار معاون فرماندار نیز گفت: باید حمایتهای متنوعی از این بیماران داشته باشیم که مهمترین آن حمایت معنوی و تقویت روانی این بیماران است.
وی با اشاره به اینکه ما باید کاری کنیم که ازدردها و الام این بیماران بکاهیم گفت: ما باید بتوانیم از ظرفیتها استفاده کنیم و برای روحیه و روان این عزیزان برنامهریزی خوبی داشته باشیم که برای این منظور ابتدا باید انجمن بیماران ام اس را در شهرستان راهاندازی و تقویت نماییم.
رضوی مدیرعامل انجمن بیماران ام اس شهرستان فسا نیز گفت: در حال حاضر این انجمن از بیماران شهرستانهای فسا، داراب، استهبان، نیریز و توابع این شهرستانها حمایت میکند ولیکن با توجه به تعداد بیماران برای رسیدگی و حمایت بیشتر به این عزیزان نیاز به تأسیس انجمن بیماران ام اس در شهرستان نیریز با کمک خیرین و مسئولین مربوط است.
گفتنی است که تعداد رسمی بیماران ام اس در شهرستان نیریز 80 نفر میباشد ولی به نظر میرسد با توجه به پنهان بودن این بیماری این تعداد2 برابر باشد.

نظر شما