تعداد بازدید: ۳۲
کد خبر: ۲۷۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۰ - 2026 25 October

غرش موتورها و ماشین‌ها در زمین سیمانی فوتبال آباد زردشت نی‌ریز

موتورها  و ماشین‌ها همایش بزرگ و چندجانبه هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی نی‌ریز به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش با استقبال پرشور جوانان و خانواده‌های علاقه‌مند به ورزش‌های مهیج موتوری همراه شد.

این همایش جمعه ۱ آبان از ساعت ۱۳ تا ۱۶ در زمین فوتبال سیمانی آبادزردشت برپا شد. در این گردهمایی چندجانبه، کلکسیونی از خودروهای کلاسیک و نوستالژیک، خودروهای ارتقایافته دودیفرانسیل (آفرود) و اتومبیل‌های تقویت‌شده شهری در کنار رده‌های مختلف موتورسیکلت شامل موتورهای ریس و سوپربایک سنگین، کراس و تریل به نمایش گذاشته شد و ورزشکاران به اجرای حرکات نمایشی و فنی پرداختند.

در رویداد مذکور علاوه بر ورزشکاران و اعضای هیئت، نی‌ریز میزبان مهمانان و علاقه‌مندانی از سایر نقاط فارس بود. هدف اصلی از اجرای این برنامه چندجانبه، ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه، ساماندهی اصولی هیجان جوانان در محیط‌های امن و کنترل‌شده ورزشی، و فرهنگ‌سازی رانندگی ایمن عنوان شد./

فیلم از ماهان هدایتی

تعداد بازدید : 2

 

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها