تعداد بازدید: ۱۶۵
کد خبر: ۲۶۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۱ - 2026 24 August

بار سنگین فولاد و گل‌گهر بر دوش جاده مشکان

جاده مشکان لزوم ارتقاء جاده مشکان از راه روستایی به فرعی یا دوبانده

در جلسه شورای ترافیک نی‌ریز، مصطفی بابری نماینده شبکه بهداشت، از وضعیت نامناسب جاده مسیرمشکان، به‌ویژه در محدوده سه‌راه حسن‌آباد تا مشکان، انتقاد کرد و خواستار رسیدگی جدی به این محور شد.

گزیده سخنان:

- حدود ۴ تا ۵ کیلومتر از ابتدای مسیر در کنار حسن‌آباد و سه‌راهی مشکان روکش شده، اما ادامه کار متوقف مانده است.

- بخشی از همین روکش نیز بر اثر کیفیت نامطلوب اجرا کنده شده و جاده دوباره پر از چاله شده است.

- این وضعیت باعث برهم خوردن تعادل خودرو‌ها می‌شود و رانندگان برای عبور از بخش‌های خراب، ناچارند مسیر حرکت خودرو را مدام تغییر دهند که این موضوع خطرآفرین است.

- اجرای بخشی از روکش یا لایه رگلاژی در سال گذشته در فصل سرما انجام شده و به دلیل نبود دمای مناسب برای آسفالت، کیفیت مطلوبی نداشته و بخش‌هایی از آن جدا شده است.

علی‌اصغر روستایی، رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نی‌ریز:

- به دلیل خرابی این مسیر و دو محور دیگر، پیمانکار قبلی خلع ید شده و کار را ترک کرده است.

- تحقق طرح ارتقاء این محور از راه روستایی به راه فرعی یا دوبانده شدن آن، نیازمند پیگیری در سطح مدیرکل، وزیر و نمایندگان شهرستان‌های ذی‌ربط است و از توان شهرستان خارج است.

- این مسیر در اصل یک راه روستایی بوده، اما با افزایش تردد ناشی از حمل‌ونقل مرتبط با گل‌گهر و فولاد، اکنون بار ترافیکی سنگین‌تری را تحمل می‌کند.

- این محور دارای قوس‌های خطرناک و پل‌های ضعیف است و جاده برای حجم فعلی ترافیک طراحی نشده بود.

- به‌جای طی مراحل طولانی برای نصب ترددشمار، از پلیس‌راه درباره میزان تردد و امکان ارتقاء درجه محور استعلام گرفته شود.

- قرار بوده یک ترددشمار روبروی کارخانه فولاد نصب شود تا تردد بار‌های ورودی از گل‌گهر و فولاد در آمار محور لحاظ شود. دو ترددشمار در مقابل کارخانه سیمان سفید وجود دارد که باید داده‌های رفت‌وبرگشت آنها به‌درستی تفکیک و محاسبه شود.

- تردد کلی محور برای دوبانده شدن کافی نیست؛ اما حجم تردد وسایل نقلیه سنگین در این مسیر چشمگیر است و می‌تواند زمینه بررسی تعریض یا ارتقاء آن به راه فرعی را فراهم کند.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها