شناسایی و تعطیلی ۲ مرکز غیرمجاز دندانپزشکی در شیراز
تعطیلی ۱۷ مرکز درمانی غیرمجاز از ابتدای سال جاری تاکنون معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از شناسایی و تعطیلی دو مرکز غیرمجاز دندانپزشکی در این شهر خبر داد.
دکتر امین نیاکان با اعلام این خبر گفت:
- بررسیهای کارشناسی نشان داد افرادی که در این دو مرکز به ارائه خدمات دندانپزشکی مشغول بودند، فاقد صلاحیت حرفهای و مدارک معتبر لازم برای ارائه خدمات درمانی بودهاند.
- این دو مرکز با همکاری کارشناسان اداره دندانپزشکی معاونت درمان و کارشناسان کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی دانشگاه شناسایی و پس از انجام مراحل قانونی، تعطیل شد.
- از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۷ مرکز درمانی غیرمجاز در شیراز شناسایی و تعطیل شده و این روند با هدف حفظ سلامت مردم و جلوگیری از فعالیت افراد فاقد صلاحیت، با جدیت ادامه خواهد داشت.
شهروندان باید پیش از دریافت خدمات درمانی، از مجاز بودن مرکز درمانی و صلاحیت ارائهدهندگان خدمات اطمینان حاصل کنند و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت درمانی غیرمجاز، موضوع را از طریق شمارههای ۱۹۰ و ۱۸۱۹ گزارش دهند.
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز