احیاء موفقیتآمیز مرد ۵۶ ساله توسط کارشناسان اورژانس نیریز
کارشناسان پایگاه جادهای غدیرگه در شهرستان نیریز، موفق شدند یک مرد ۵۶ ساله را که دچار قطع تنفس و بیهوشی شده بود، پس از انجام عملیات احیاء قلبی-ریوی پیشرفته، به زندگی بازگردانند. به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این مأموریت در ساعت ۵ بامداد روز سهشنبه ۱۶ تیرماه، پس از دریافت گزارش از روستای قلعه بهمن آغاز شد. کارشناسان اورژانس پس از رسیدن به محل و مشاهده نبود علائم حیاتی در بیمار، بلافاصله اقدامات حیاتی شامل لولهگذاری راه هوایی، مانیتورینگ و تجویز داروهای لازم را انجام دادند.
دکتر مسعود عابد رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی، در تشریح این عملیات اظهار داشت: «با تداوم عملیات احیاء و تلاش هدفمند تیم اعزامی، نبض و تنفس بیمار بازگشت و وی جهت ادامه روند درمان به بیمارستان شهدای سلامت نیریز منتقل شد.»
در پایان، دکتر عابد با اشاره به نقش تعیینکننده مهارت علمی و سرعت عمل در این مأموریت، از کارشناسان عملیاتی، آقایان علی علیخانی و کرامت ملک حسینی، بابت عملکرد حرفهایشان تقدیر کرد.