تعداد بازدید: ۲۲۵
کد خبر: ۲۶۱۶۱
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۰ - 2026 14 May

پرداخت وام ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیونی خرید لوازم خانگی به زوجین

پرداخت وام ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیونی خرید لوازم خانگی به زوجین معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، از امکان بهره‌مندی زوج‌های جوان از تسهیلات اعتباری ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومانی برای خرید لوازم خانگی خبر داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا رحیمی با انتشار متنی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در راستای تسهیل ازدواج و حمایت از آغاز زندگی مشترک جوانان، تفاهم‌نامه‌ای با دو مجموعه بزرگ لوازم خانگی کشور امضا شد تا زوج‌های جوان بتوانند از تسهیلات اعتباری ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومانی خرید لوازم خانگی بهره‌مند شوند.»

‏وی افزود: این طرح از هفته ازدواج (۲۶ اردیبهشت تا ۳ خرداد) آغاز می‌شود و زوج‌های جوان می‌توانند با مراجعه به ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و دریافت معرفی‌نامه، از طریق کانتر‌های ویژه پیش‌بینی‌شده در این مجموعه‌ها از این تسهیلات استفاده کنند.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها