تعداد بازدید: ۷۶
کد خبر: ۲۵۹۴۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۶ - 2026 16 April

نظارت بر صدور فاکتور در داروخانه‌های نی‌ریز

نظارت بر صدور فاکتور در داروخانه‌های نی‌ریز فاکتور نسخه‌ها الزام‌آور است، فروش آزاد مشروط به درخواست بیمار

رئیس شبکه بهداشت و درمان نی‌ریز با تأکید بر این‌که برای همه نسخه‌های بیمه‌ای در داروخانه‌ها فاکتور فروش صادر می‌شود، گفت: صدور فاکتور برای دارو‌های بدون نسخه (OTC) و خرید‌های تک‌قلمی در زمان شلوغی داروخانه گاهی انجام نمی‌شود؛ اما در صورت درخواست بیمار، داروخانه‌ها موظف به صدور فاکتور برای هر نوع خرید دارویی هستند و صادر نکردن آن، تخلف محسوب می‌شود.

دکتر نادر صادقی با اشاره به خبر چند سال پیش مبنی بر الزام داروخانه‌ها به صدور فاکتور فروش، اعلام کرد برای همه بیمارانی که با نسخه و تحت پوشش بیمه به داروخانه مراجعه می‌کنند، فاکتور فروش به‌صورت قبض روی نسخه صادر می‌شود و در این بخش، رویه به‌طور کامل اجرا می‌شود.

وی درباره وضعیت صدور فاکتور برای دارو‌های بدون نسخه (OTC) و خرید‌های آزاد توضیح داد: در مواردی که داروخانه شلوغ است و بیمار تنها یک یا دو قلم دارو به شکل آزاد خریداری می‌کند، معمولاً برای تسریع کار و جلوگیری از ازدحام، این اقلام در سیستم ثبت نشده و در نتیجه فاکتور جداگانه‌ای هم به بیمار داده نمی‌شود؛ اما در صورت درخواست بیمار، داروخانه موظف به صدور فاکتور با درج قیمت هر قلم دارو است.

این مسئول در پایان با اشاره به حق شهروندان در اطلاع از جزئیات هزینه‌های دارویی، از مردم خواست در صورت نیاز، هنگام مراجعه به داروخانه صراحتاً فاکتور خرید دارو را مطالبه کنند تا قیمت هر قلم دارو و سهم بیمه و بیمار به‌طور مشخص برای آنها قابل مشاهده باشد.

نظارت بر صدور فاکتور در داروخانه‌های نی‌ریز

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها