تعداد بازدید: ۲۶۷
کد خبر: ۲۵۵۰۲
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۰ - 2026 14 February

مسکن ملی وارد فاز واگذاری ساخت به متقاضیان شد

مسکن ملی وارد فاز واگذاری ساخت به متقاضیان شد رئیس اداره راه و شهرسازی نی‌ریز: متقاضیان می‌توانند از هم‌اکنون ساخت‌وساز را آغاز کنند
عابد نعمتی
نویسنده:
عابد نعمتی

رئیس اداره راه و شهرسازی نی‌ریز از آماده بودن قرارداد‌های واگذاری زمین در پروژه مسکن ملی خبر داد و گفت: متقاضیانی که پیامک دریافت کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به این اداره، قرارداد خود را تحویل گرفته و از همین روز‌ها عملیات ساخت‌وساز را آغاز کنند.

حسین زمانی در گفت‌و‌گو با نی‌ریزان فارس با بیان این که قرارداد‌های واگذاری با حضور متقاضیان، فرماندار و مسئولان مربوطه تدوین و امضا شده است، اظهار داشت: این قرارداد‌ها پس از طی مراحل قانونی و ثبت در مراجع مربوطه، آماده تحویل به مردم است و زمین‌ها در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به وضعیت تسهیلات بانکی پروژه افزود: کار‌های مربوط به بانک، از جمله موافقت‌نامه‌ها، ضمانت‌نامه‌ها و اسناد، انجام و امضا شده و تنها مرحله باقی‌مانده، فعال شدن فرآیند در شعبه پست‌بانک نی‌ریز است که منتظر اعلام اسامی از سوی بانک عامل در تهران و ثبت در سامانه مربوطه هستیم. با تکمیل این مرحله، حساب‌های مشترک گروهی افتتاح و وام‌ها به حساب متقاضیان واریز خواهد شد.

زمانی میزان تسهیلات مسکن ملی را ۶۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این تسهیلات با دوره بازپرداخت ۲۰ ساله، دو سال تنفس و نرخ سود ۲۳ درصد پرداخت می‌شود که جزئیات کامل آن در زمان عقد قرارداد بانکی به متقاضیان اعلام خواهد شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی نی‌ریز در ادامه به وضعیت آماده‌سازی سایت پروژه اشاره کرد و گفت: عملیات آماده‌سازی معابر، خیابان‌ها و جدول‌گذاری به یک شرکت پیمانکار واگذار شده و این شرکت به‌عنوان برنده مناقصه، کار را تحویل گرفته و با استقرار ماشین‌آلات، فعالیت خود را آغاز کرده است. هرچند مهلت تجهیز کارگاه هنوز به‌صورت رسمی به پایان نرسیده، اما بنا به درخواست اداره، پیمانکار زودتر از موعد وارد عمل شده است.

وی تأکید کرد: ساخت واحد‌های مسکونی به‌صورت خودمالکی و توسط خود متقاضیان انجام می‌شود و پیمانکار صرفاً مسئول آماده‌سازی زیرساخت‌ها و معابر است.

زمانی درباره زیرساخت‌های خدماتی از جمله آب، برق و گاز نیز گفت: سازمان‌های خدمات‌رسان اقدامات قابل‌توجهی انجام داده‌اند. شرکت گاز اجرای خطوط اصلی را آغاز کرده و لوله‌ها در محل پروژه تخلیه شده است. همچنین اداره آب بخش زیادی از خطوط را اجرا کرده و اقدامات لازم برای اتصال به شبکه در حال انجام است. در حوزه برق نیز با تکمیل خیابان‌کشی، امکان نصب پایه‌ها و تأمین برق فراهم خواهد شد.

وی با بیان این که در حال حاضر مانع قانونی یا فنی برای شروع ساخت‌وساز وجود ندارد، افزود: برق موقت برای پروژه پیش‌بینی شده و در برخی بلوک‌ها نیز امکان استفاده از برق وجود دارد.

رئیس اداره راه و شهرسازی نی‌ریز با اشاره به استقبال متقاضیان گفت: از حدود ۱۲۰۰ متقاضی، بیش از ۱۱۰۰ نفر قرارداد خود را تحویل گرفته و تعداد کمی باقی مانده‌اند. انتظار می‌رود با آغاز ساخت‌وساز توسط برخی متقاضیان، سایر افراد نیز برای شروع کار ترغیب شوند.

وی در پایان تأکید کرد: متقاضیان هرچه سریع‌تر برای دریافت قرارداد و آغاز ساخت‌وساز اقدام کنند تا روند اجرای پروژه با سرعت بیشتری ادامه یابد.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها