تعداد بازدید: ۲۰۱
کد خبر: ۲۵۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰ - 2026 12 February

هشدار پلیس نی‌ریز برای پیشگیری از سرقت منزل

هشدار پلیس نی‌ریز برای پیشگیری از سرقت منزل فرمانده انتظامی نی‌ریز با تأکید بر نقش رعایت نکات ایمنی در کاهش سرقت منازل، از شهروندان خواست با به‌کارگیری تمهیدات ساده اما مؤثر، زمینه سوءاستفاده سارقان را از بین ببرند.

سرهنگ عظیم‌اله کرمی با بیان این که عمده سرقت‌های منازل مربوط به طلا و وجه نقد است، اظهار داشت: شهروندان برای پیشگیری از سرقت، منازل خود را به دوربین مدار بسته و قفل‌های مستحکم مجهز کرده و از نگهداری مقدار زیاد طلا و پول نقد در منزل خودداری کنند.

وی همچنین از شهروندان خواست از ورود افراد ناشناس با عناوینی مانند متکدی، فالگیر، رمال و موارد مشابه به داخل منازل جلوگیری کنند و افزود: تا حد امکان از خالی گذاشتن منزل پرهیز شود و تمامی پنجره‌ها و نقاط قابل نفوذ مانند نورگیر و پاسیو به حفاظ‌های محکم و مقاوم مجهز شود.

فرمانده انتظامی نی‌ریز با اشاره به رفتار‌های ایمن‌سازی در زمان نبود ساکنان، تصریح کرد: در مواقع خالی بودن منزل، از روشن گذاشتن مداوم چراغ یک اتاق خودداری شود و در صورت امکان از کلید‌های زمان‌دار خودکار استفاده کرده یا از همسایگان و افراد مورد اعتماد خواسته شود روشنایی داخل منزل را در شب تغییر دهند.

سرهنگ کرمی در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان نسبت به خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های مشکوک یا سرنشینان آنها در اطراف منزل بی‌تفاوت نباشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، شماره و مشخصات را یادداشت کرده و در اسرع وقت موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها