تعداد بازدید: ۲۰۱
کد خبر: ۲۵۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۷ - 2026 24 January

درویش قاسمی، جان بخشید

مدیر دفتر پرستاری بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز، از اهداء عضو بیمار ۶۹ ساله دچار مرگ مغزی خبر داد.

لیلا همایونی با اعلام این خبر گفت: با اقدام ارزشمند و انسان‌دوستانه خانواده زنده‌یاد درویش قاسمی بیمار ۶۹ ساله دچار مرگ مغزی و رضایت آگاهانه آنان برای اهداء اعضای بدن وی، بار دیگر امید و زندگی به بیماران نیازمند پیوند بازگردانده شد.

او با بیان این که پس از تأیید مرگ مغزی بیمار توسط تیم تخصصی پزشکی و انجام هماهنگی‌های لازم، اعضای قابل اهدا شامل کبد، قرنیه و پوست به بیماران در انتظار پیوند اهدا شد، افزود: با این اقدام ارزشمند، زمینه نجات جان ۳ بیمار و بهبود کیفیت زندگی چندین نفر دیگر فراهم شد.

همایونی با اشاره به روند درمان این بیمار افزود: بیمار پیش‌تر تحت عمل جراحی قرار گرفت و پس از بستری در بخش مراقبت‌های ویژه، با وجود تلاش‌های تیم درمان، مرگ مغزی وی به‌صورت قطعی تشخیص داده شد. در ادامه، با همکاری تیم پیوند اعضای استان، بیمار برای انجام فرآیند اهداء عضو به بیمارستان بوعلی‌سینا منتقل شد.

مدیر دفتر پرستاری بیمارستان شهدای سلامت تأکید کرد: اهداء عضو، اوج ایثار و انسان‌دوستی است و این اقدام ارزشمند، علاوه بر تلاش شبانه‌روزی تیم درمان، مرهون تصمیم بزرگ و قابل‌تحسین خانواده‌ای است که در سخت‌ترین لحظات، زندگی را به دیگران هدیه دادند.

روابط عمومی بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز

درویش قاسمی، جان بخشید

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها