تعداد بازدید: ۱۷۶
کد خبر: ۲۵۱۱۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳ - 2025 21 December

تدبیر استاندار فارس برای یلدا؛ آغاز با تأخیر ۱/۵ ساعته ادارات و مراکز آموزشی در یکم دی‌ماه

به دستور استاندار فارس، تمامی ادارات و مراکز آموزشی استان روز یکم دی‌ماه با یک ساعت و نیم تأخیر فعالیت خود را آغاز می‌کنند تا خانواده‌ها فرصت بیشتری برای همنشینی در شب یلدا داشته باشند.

به گزارش ایرنا از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، استاندار فارس یکشنبه در پیامی آیین شب یلدا را نمونه‌ای کم‌نظیر از پیوند میان مشاهده علمی طبیعت، نظم اجتماعی و انتقال بین‌نسلی دانش و تجربه در فرهنگ ایرانی توصیف کرد که در آن، دانش، خرد جمعی، انسجام اجتماعی و آموزه‌های اخلاقی و دینی درهم‌تنیده‌اند.

حسینعلی امیری در همین راستا و با هدف فراهم‌سازی فرصت بیشتر برای همنشینی خانواده‌ها در این شب، دستور داد فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و ادارات در روز یکم دی‌ماه ۱۴۰۴ به مدت یک ساعت و نیم با تأخیر آغاز شود.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها