پمپ بادی چاه امام حسین تعویض و سرویس شد
پمپ بادی چاه امام حسین(ع) نیریز واقع در منطقه پلنگان، توسط گروه جهادی شهدای گردان کمیل تعویض و بهطور کامل سرویس شد تا امکان بهرهبرداری پایدارتر مردم از این منبع آب فراهم شود. به گفته اعضای این گروه جهادی، هزینهای بابت تعمیر، تعویض و راهاندازی مجدد این پمپ دریافت نشده و تمام مراحل نصب، سرویس و خدمات فنی توسط نیروهای داوطلب و بهصورت کاملاً رایگان انجام شده است.
چاه امام حسین(ع) در سال ۱۳۶۷ توسط آقای خصوصی وقف شده و حدود ۳۷ سال است که در اختیار عموم مردم قرار دارد. در سالهای ابتدایی، آب این چاه بهصورت سنتی و با استفاده از بند، دول و قرقره از چاه استخراج میشد.
حدود ۱۵ سال پیش این چاه به پمپ بادی مجهز شد؛ پمپی که با استفاده از انرژی باد فعالیت کرده و بدون نیاز به برق، آب را به سطح زمین منتقل میکند. بر پایه توضیحات فنی ارائهشده، پمپ بادی فعلی به همراه سازه، گیربکس، پمپ و تانکر، در شرایط کنونی ارزشی در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان دارد؛ در حالی که نمونه مشابه آن حدود ۱۵ سال پیش با هزینهای نزدیک به دو تا دو و نیم میلیون تومان تهیه شده بود.
نوشتنی است پمپ بادی این چاه نیز در همان زمان، توسط گروه جهادی شهدای گردان کمیل نصب شده و در اختیار مردم قرار گرفته بود و اکنون پس از سالها بهرهبرداری، مجدداً توسط همین گروه تعویض و سرویس شده است.