تعداد بازدید: ۳۴۱
کد خبر: ۲۴۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶ - 2025 11 December

نصب سردیس عمان نی‌ریزی

نصب سردیس عمان نی‌ریزی به گفته شهردار نی‌ریز، ساخت سردیس عمان نی‌ریزی پس از یک دوره طولانی وقفه، دوباره از سر گرفته و در نهایت، ابتدای خیابان عمان نی‌ریزی نصب شد.

به گفته سجاد شاهسونی، ارتفاع سردیس حدود یک‌ونیم متر و عرض آن حدود یک متر است. این اثر از سنگی با وزن تقریبی دو تن تراشیده شده و پس از تکمیل، روی یک پایه سنگ مرمر به ارتفاع یک متر نصب شده است؛ پایه و سردیس به‌صورت جداگانه ساخته شده‌اند.

او با اشاره به مستندات موجود درباره عمان افزود: «اطلاعات مربوط به عمان از کتاب تاریخی دکتر کمیلی استخراج شده است. همچنین نسخه‌ای از دیوان عمان که به همت دکتر کمیلی منتشر شده، در ساخت سردیس مورد توجه بوده است.»

شهردار نی‌ریز توضیح داد: «خانواده عمان، از جمله سرکار خانم رؤیا رجبی نیز در پیشبرد کار نقش داشته‌اند. هماهنگی نهایی با شهرداری، خانواده شاعر و استاد امین نظر بلند مجسمه‌ساز نی‌ریزی انجام شده است.»

شهردار نی‌ریز در خصوص طراح و سازنده این اثر عنوان داشت: «این هنرمند که ۱۲ سال سابقه فعالیت در حوزه مجسمه‌سازی دارد، تاکنون آثاری را برای شهر‌های مختلف از جمله کرمان و تبریز ساخته است. از جمله کار‌های اجراشده او سردیس‌های دکتر باستانی پاریزی، سرهنگ سخایی، آیت‌ا... حقیقی و نمونه‌هایی دیگری است که به سفارش نهاد‌های فرهنگی ساخته شده است.»

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها