تعداد بازدید: ۷۱
کد خبر: ۲۴۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷ - 2025 27 November

اتمام پروژه‌های عمرانی جهاد کشاورزی نی‌ریز با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی

مدیر جهادکشاورزی نی‌ریز گفت: عملیات اجرایی طرح‌های عمرانی، فنی و زیربنایی با پیمانکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و از محل اعتبارات استانی، دو درصد نفت و گاز و اعتبارات ملی ۱۴۰۳ این مدیریت، با موفقیت به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی نی‌ریز، نادر زارعی تصریح‌کرد: این طرح‌ها شامل مرمت و لایروبی ۹ رشته قنات به طول حدود ۱۸۰۰ متر با اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار میلیون ریال و احداث کانال آبیاری عمومی به طول ۲۲۰ متر با اعتباری حدود ۳۷۰۰ میلیون ریال است که درمجموع۵۰۰ هکتار و ۸۰ خانوار کشاورز را زیر پوشش قرار داده است.

وی همچنین ادامه داد: در سال جاری از محل اعتبارات ملی، عملیات مرمت سه رشته قنات به طول ۶۰۰ متر با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیون ریال برای ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی و ۱۰۰ خانوار انجام شده است و افزون بر این، احداث کانال آبیاری عمومی به طول ۲۵۰ متر با اعتباری حدود پنج هزار میلیون ریال برای ۱۲ هکتار و ده بهره‌بردار و اجرای عملیات آب و خاک در سطح ۱۵ هکتار با مبلغ ۱۰ هزار میلیون ریال نیز به پایان رسیده است.

اتمام پروژه‌های عمرانی جهاد کشاورزی نی‌ریز با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی

اتمام پروژه‌های عمرانی جهاد کشاورزی نی‌ریز با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها