تعداد بازدید: ۸۴۳
کد خبر: ۲۴۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱ - 2025 16 November
در جلسه شورای اداری مطرح شد:

مدیر مرکزنشین نمی‌خواهیم

فرماندار: آقایان مدیرکل، برای بررسی دقیق‌تر موضوعات به نی‌ریز بیایند.
نویسنده : امید شهدان، نی‌ریزان فارس

جلسه شورای اداری شهرستان نی‌ریز سه‌شنبه ۲۰ آبان برگزار شد و فرماندار در این جلسه با تقدیر از همراهی مدیران ادارات در سلسله نشست‌های چهره به چهره، گفت: «معیشت و زندگی مردم برای دولت چهاردهم اهمیت دارد. در برخی روستا‌ها مردم در زحمت هستند و نمی‌توانند به ادارات مراجعه کنند، با حضور میدانی در روستا‌ها مشکلات آنها را ببینید و اگر قابل حل است، آن را برطرف کنید.»

مشکلات را ببینید تا بشنوید

مراد هدایت گفت: «دوره پشت میزنشستن تمام شده و مدیر مرکزنشین نمی‌خواهیم. بنده و نماینده مجلس جهت حل مشکلات کلان شهرستان بار‌ها در پایتخت و مرکز استان حضور یافته‌ایم. تقاضایم از مدیران کل این است شخصاً به نی‌ریز سفر کنند و از نزدیک مسائل را ببینند.»

کمبود‌ها را تلفنی برطرف کنید

این مقام مسئول تصریح کرد: «اعضای شورای اداری نی‌ریز را موظف کرده‌ایم تا در ساعات غیر اداری و روز‌های تعطیل پاسخگوی رسانه‌ها و تماس‌های مردم باشند. از رسانه‌ها فراری نباشید؛ چرا که بسیاری‌از مشکلات شهر‌ها و روستا‌ها به صورت تلفنی قابل حل است.»

وی گفت: «چنانچه هر مدیر مسئول به صورت میدانی از واحد‌های تحت امر خود سرکشی کند، کمتر شاهد حضور مردم در ادارات خواهیم بود.»

فرماندار نی‌ریز در ادامه، از فعالیت‌های اداره ارشاد در نیمه اول سال جاری و تجلیل از نقش‌آفرینی بازیگرانی که تئاتر‌های طنز را روی صحنه بردند، قدردانی کرد.

کمبود برنج نداریم

مراد هدایت گفت: «توسط بازرسان اداره تعزیرات و صمت، بازدید‌هایی از انبار‌های شهرستان به عمل آمده است. الحمدا... کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی نداریم.»

فرماندار ادامه داد: «گاهی ممکن است به دلیل استقبال چشمگیر مردم از نوعی برنج احساس کمبود کنیم؛ اما سایر برند‌های برنج در بازار موجود است و شهروندان می‌توانند به راحتی تهیه کنند.»

فصل سرما و هشدار‌های ایمنی

رئیس اداره گاز نی‌ریز در مورد اهمیت مدیریت مصرف انرژی در فصل سرد توصیه‌هایی به رؤسای ادارات ارائه کرد.

مجتبی رجبی به تعرفه‌های جدید اشاره کرد و با بیان این که بازرسان اداره گاز از یکم آذرماه در ادارات حاضر خواهند شد، گفت: «اداراتی که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند، در گام اول به آنها تذکر داده و در صورت ارتکاب خطا، گاز آنها تا پایان اسفندماه قطع می‌شود.»

آغاز به کار رسمی دفتر امام جمعه

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی با تقدیر از دست‌اندرکاران ساخت دفتر امام جمعه گفت: «دفتر امام جمعه در ضلع جنوبی مصلا واقع شده و از این به بعد در خدمت مردم خواهیم بود.»

آبادانی محله محور با ورود خیرین

امام جمعه نی‌ریز با اشاره به طرح «شبکه مدیریت محله محور» که بنا دارد مشکلات و پتانسیل‌های محلات مختلف را در زمینه‌های فرهنگی، امنیتی، مؤمنانه و ... شناسایی کند، گفت: «مشابه این طرح در سیرجان اجرا شد. به عنوان مثال اگر با توجه به پراکندگی شهرستان نی‌ریز مسائل هر محله از طریق خیرین آنجا برطرف شود، گامی بزرگ در اعتلای نی‌ریز برداشته‌ایم. مثلاً اگر نیازمندی در محله‌ای وجود دارد، آن را شناسایی کنید و با ادارات خدمات‌رسان مثل کمیته امداد و بهزیستی در میان بگذارید.»

خدمات درمانی رایگان

فرمانده سپاه ناحیه نی‌ریز شعار هفته بسیج امسال را با شعار «بسیج خودباوری و خداباوری» اعلام کرد.

سرهنگ هاشمیان گفت: «در قالب اردوی جهادی پزشکی در هفته بسیج، به مراجعه‌کنندگان خدمات درمانی رایگان در بیمارستان شهدای سلامت داده می‌شود. همچنین اکیپ سیار در روستا‌ها حضور می‌یابند و خدمات درمانی رایگان ارائه می‌دهند.»

معرفی رؤسای جدید

در پایان، علی‌اصغر روستایی، علیرضا شجاعت‌پور و حمیده محمدباقرپور به ترتیب به عنوان رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شبکه دامپزشکی و دانشکده فضل نی‌ریز معرفی شدند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها