تعداد بازدید: ۱۶۴
کد خبر: ۲۴۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰ - 2025 09 November

کاهش سهمیه کارت‌های آزاد جایگاه‌های سوخت

حذف در کار نیست

سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ناحیه نی‌ریز در گفتگو با نی‌ریزان فارس اعلام کرد سهمیه کارت‌های آزاد سوخت جایگاه‌ها صرفاً کاهش یافته و برخلاف برخی ادعاها، هیچ تصمیمی برای جمع‌آوری یا حذف این کارت‌ها گرفته نشده است.

مهدی قاسمی گفت: «هیچ ابلاغی مبنی بر جمع‌آوری کارت‌های آزاد جایگاه‌های سوخت صادر نشده، تنها تعداد دفعات مجاز استفاده از این کارت‌ها در شبانه‌روز از ۲۵۰ بار به ۱۷۰ بار کاهش یافته و سهمیه ۵۵۰۰ لیتری آنها نیز به ۵۱۰۰ لیتر رسیده است.»

به گفته قاسمی، هر جایگاه سوخت به نسبت تعداد سکوی فعال عرضه بنزین، کارت آزاد در اختیار دارد. وی افزود: «در حال حاضر جایگاه‌های مشکان و قطرویه هر کدام یک کارت آزاد دارند و جایگاه‌های شهر نی‌ریز ۲ کارت آزاد در اختیار دارند.»

این در حالی است که طی روزهای اخیر برخی رسانه‌ها از «جمع‌آوری بی‌سروصدای کارت‌های سوخت» خبر داده بودند؛ ادعایی که شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در پاسخ رسمی خود آن را تکذیب و تأکید کرد: «هیچ تصمیمی برای حذف کارت‌های سوخت جایگاه‌ها گرفته نشده است.»

شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی همچنین اعلام کرده که به زودی اطلاعیه‌ای رسمی برای رفع ابهامات در این خصوص منتشر خواهد کرد.

نوشتنی است همزمان با طرح این شایعات، یکی از نمایندگان مجلس نیز مدعی شده بود در جلسه سران قوا تصمیم به تعیین نرخ سوم بنزین و حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی گرفته شده که این موضوع نیز از سوی بانک مرکزی و شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تکذیب شد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها