تعداد بازدید: ۱۶۷
کد خبر: ۲۴۵۷۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰ - 2025 25 October
آشپزخانه کوچک من

عدسی غذای ساده و مغذی

مواد لازم: 

عدس: ۲.۵ پیمانه

پیاز متوسط خلالی شده: ۱ عدد

رب: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

زردچوبه: یک‌ سوم قاشق چایخوری

نمک:۱ قاشق غذاخوری

فلفل (سیاه یا قرمز): سه‌چهارم قاشق چایخوری

سیب زمینی بزرگ نگینی شده: ۱ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

گندم خرد شده: یک سوم پیمانه (اختیاری)

شیوه پخت:

با ۱ قاشق غذاخوری از روغن زیتون پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.  زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. کمی دیگر تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند. حال رب را اضافه کنید و مجدداً تفت بدهید. بعد از ۲-۳ دقیقه تفت دادن، عدسی را که از شب قبل خیس کرده‌اید اضافه کنید. عدس را هم به خوبی تفت بدهید. نمک را هم اضافه و مخلوط کنید.

پس از آن گندم شکسته را اضافه کنید و در آخر هم آب بریزید (۸ پیمانه). شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید.

وقتی آب جوش آمد شعله را کم کنید و حداقل یک ساعت بگذارید تا عدس کاملاً بپزد. در نیم ساعت آخر سیب زمینی نگینی شده را نیز اضافه کنید چون سیب زمینی خرد شده زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد.

یک قاشق روغن زیتون باقیمانده را روی عدسی بریزید و آن را همراه با نان و سبزی خوردن تازه سرو کنید. نوش جان!

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها