تعداد بازدید: ۲۳۱
کد خبر: ۲۴۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۹ - 2025 08 October

هدررفت گسترده آب در جاده شهرک سنگ نی‌ریز

هدررفت گسترده آب در جاده شهرک سنگ نی‌ریز سازمان‌های مسئول توضیح دادند

هدررفت قابل‌توجه آب در مسیر بین مجتمع دامداران و شهرک سنگ که از سوی شهروندخبرنگاران گزارش شده، به گفته امور آبفا مربوط به چاه‌های کشاورزی منطقه است،نه شبکه آب شهری یا روستایی.

امور آبفا اعلام کرد: شکستگی لوله و جاری شدن آب در این مسیر، متعلق به چاه‌های کشاورزی بوده و این اداره با توجه به دغدغه کمبود منابع زیرزمینی، موضوع را به متولیان مربوطه اطلاع داده تا شکستگی آن را رفع کنند و به مالکان چاه هشدار داده شود. همچنین حوادث در شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی، به‌صورت مستمر و فوری توسط این امور برطرف می‌شود.

جهاد کشاورزی نی‌ریز نیز اعلام کرد که مسئولیت صدور و تمدید پروانه چاه‌های آب کشاورزی و نظارت بر میزان مصرف و نحوه توزیع آن بر عهده اداره منابع آب شهرستان است.

اداره منابع آب نی‌ریز در پاسخ گفت: برای صدور اخطاریه به مالکان چاه، لازم است موارد ترکیدگی با ذکر نشانی دقیق اعلام شود تا اقدام قانونی صورت گیرد.

تعداد بازدید : 27
نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها