تعداد بازدید: ۲۱۴
کد خبر: ۲۴۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰ - 2025 27 September

ما نشسّیم پای حرف دلتون

راه‌های ارتباطی:

واتساپ و تلگرام: ۱۸۰۸، ۸۰۰، ۹۱۷، ۰

دفتر: ۰۹۰۳، ۵۳۸۳ - ۰۷۱

رایانامه (ایمیل):neyrizanfars@gmail.com

شهرداری نی‌ریز - شورای شهر - هلال احمر - شبکه بهداشت و درمان

قبلاً در اول خرداد پیامی با مضمون تبدیل باغچه ضلع شمالی بیمارستان قدیم به پارک بازنشستگان در نی‌ریزان فارس چاپ شد. آنجا گفتم که تعداد زیادی از بازنشستگان و سالمندان شریف هر روز در پیاده‌رو میدان فلسطین (کنار بیمارستان قدیم) می‌نشینند. در این نقطه امکانات رفاهی از جمله صندلی و نیمکت کافی و مناسب، آبخوری، و سرویس بهداشتی برای آنان وجود ندارد. با توجه به این که جامعه روز به روز سالمندتر می‌شود پیشنهاد می‌شود:

با هماهنگی هلال احمر (به عنوان مالک اصلی بیمارستان قدیم) و شبکه بهداشت و درمان، باغچه ضلع شمالی بیمارستان را که هم‌اکنون درختان و فضای سبز آن در حال خشک شدن است، به پارک کوچکی برای سالمندان (تحت تملک هلال احمر) و مثلاً با عنوان: «داوطلبان جهان‌دیده» (اشاره به سازمان داوطلبان هلال احمر) یا «هلال احمر» تبدیل کنید.  

برای این کار غیر از هماهنگی‌های اداری و انعقاد تفاهم‌نامه لازم است توسط شهرداری:

-  ورودی ساخته شود.

-  سرویس بهداشتی مناسب سالمندان ساخته شود.

-  آبخوری پیش‌بینی شود.

-  فضای سبز ساماندهی شود.

-  بین باغچه و محیط بیمارستان حصارکشی شود.

-  نورپردازی مناسب ایجاد شود.

این کار برای شهرداری هزینه سنگینی ندارد ولی بسیار کاربردی است. ضمن این که ما در خط شرقی - غربی شهر یعنی از سر جاده تا پارک آزادی، هیچ پارک محله‌ای نداریم و این می‌تواند هم یک پارک کوچک محله‌ای به شهر اضافه کند، هم خدمتی ماندگار برای سالمندان باشد و هم بخشی از مشکل کمبود شدید سرویس بهداشتی در شهر را حل کند.

شاید پاسخ شما این باشد که سالمندان از پارک آزادی یا معلم استفاده کنند. ولی بدانید که برای این سالمندان پیمودن این مسافت دشوار است و بیشتر آنان ساکن همین محدوده هستند.

پس از آن شورای محترم شهر نی‌ریز پاسخ داد:

 بدین منظور جلسه‌ای در محل شورای شهر با حضور شهردار محترم نی‌ریز و رؤسای محترم هلال‌احمر و شبکه بهداشت نی‌ریز تشکیل و نتیجه جلسه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

شبکه بهداشت و درمان هم پاسخ داد: از نظر ما منعی ندارد. اما متولی کار باید شهرداری شود.

شهرداری هم به این سؤال پاسخی نداد.

حالا که حدود ۴ ماه از آن پیشنهاد می‌گذرد، درختان این باغچه تقریباً خشک شده و چهره آنجا را خراب کرده. لطفاً توضیح دهید آیا کاری انجام شده و برنامه‌ای دارید؟ و خواهش می‌کنم نگویید در دستور کار است.

پاسخ شهرداری نی‌ریز:

با سلام خدمت شهروند گرامی، قطعاً ارزش سالمندان و حفظ رضایت آنها یکی از دغدغه‌های شهرداری است. اما مکان یاد شده در حال حاضر در حال پیگیری‌های روند قضایی میان مالکان بوده و امکان واگذاری آن جهت پارک وجود ندارد.
-----------//-----------

شهرداری نی‌ریز

۱- با توجه به تخریب مسجد قدیم ولی‌عصر و به تبع آن عقب‌نشینی، اکنون تنها دو مغازه معارض در این محدوده باقی مانده است. در صورت عقب‌نشینی این دو واحد، مسیر از خیابان بسیج تا چنارشاهی باز و عبور و مرور آسان خواهد شد. چه برنامه‌ای برای آن دارید؟

۲- مسجد ولی‌عصر از سمت خیابان عقب‌نشینی داشته، اما از سمت کانال خیر. با توجه به پر‌تردد بودن این مسیر، خواهشمند است عقب‌نشینی در این سمت نیز انجام شود.

۳- در خیابان امام خمینی، سه‌راه گلستان و مقابل انبار مرکز بهداشت، درختی وجود دارد که نیمی از آن خشک شده است. شاخه‌های خشک آن بار‌ها جدا شده و به خودرو‌های پارک‌شده آسیب رسانده است. لطفاً آن را هرس کنید.

۴- قدردانی و سپاس از شهردار محترم و مهندس خالقی مسئول فضای سبز شهرداری، بابت تلاش‌ها، زحمات و پیگیری‌های مستمر در کمک به آبیاری و حفظ باغ‌ها و فضای سبز شهر، با وجود خشکسالی، کمبود آب و مشکلات فصل تابستان.

۵- به جای کندن و تعویض کاشی‌های سالم، بهتر است خرابی‌ها و نواقص مکان‌هایی مانند پارک آزادی رفع شود. بخش انتهایی این پارک روشنایی ندارد، نظافت آن نامناسب است، شاخه‌های درختان روی زمین ریخته و لبه‌های سیمانی کنده شده  است.

۶- پیشنهاد می‌شود اِلمان بولوار بهار جابه‌جا شود، چرا که محل فعلی آن دید راننده را هنگام دور زدن کور می‌کند و خودرو‌هایی که از بولوار نشاط می‌آیند، به‌خوبی دیده نمی‌شوند. با جابه‌جایی این اِلمان، ایمنی عبور و مرور افزایش می‌یابد. در ضمن با توجه به کلمه بهار، اگر لامپ‌های آن به جای قرمز رنگ صورتی داشته باشد، بسیار زیباتر و همرنگ شکوفه‌های کار شده روی آن می‌شود.

پاسخ شهرداری نی‌ریز:

۱- با سلام خدمت شهروند گرامی، درصورت توافق با مالک، عقب‌نشینی انجام خواهد شد.

۲- با سلام خدمت شهروند گرامی،  عقب‌نشینی مسجد ولی عصر (عج) هم از خیابان و هم از طرف کانال انجام شده است.

۳- با سلام خدمت شهروند گرامی، موضوع بازدید و پیگیری خواهد شد.

۴- با سلام خدمت شهروند گرامی، همه تلاش و کوشش شهرداری حفظ و صیانت از فضای سبز شهر و باغ‌ها است. البته نقش و حمایت اعضای محترم شورا نیز در این راستا بسیار مهم بوده و هست.

۵- با سلام خدمت شهروند گرامی، مناسب سازی پیاده‌رو‌ها نیز با توجه به این که بسیار فرسوده و نامناسب است، درجای خود لازم است. ضمن این که طی سال گذشته سیستم روشنایی و همچنین قسمت‌هایی از پیاده‌راه‌های پارک آزادی ترمیم و بهسازی شده است.

۶- با سلام خدمت شهروند گرامی، از مکان  المان بازدید و درصورت نیاز اصلاح می‌شود.

-----------//-----------

شهرداری نی‌ریز - شورای ترافیک

یک خانه در وسط بولوار نشاط هست که در مسیر قرار گرفته و هر هفته در این نقطه تصادف رخ می‌دهد. مگر جان و مال مردم ارزشی ندارد که برای عقب‌نشینی آن حتی شده از طریق مراجع قضایی اقدامی نمی‌کنید؟ 

پاسخ شهرداری نی‌ریز:

با سلام خدمت شهروند گرامی، لطفاً با مراجعه به معاونت خدمات شهری، موضوع را پیگیری کنید.
-----------//-----------

راه و شهرسازی - نماینده مجلس

جاده نی‌ریز ـ خرامه در دولت قبل در دستور کار بوده و از سمت خرامه تا روستای خانه‌کت آسفالت شده است؛ اما اجرای مسیر به طرف نی‌ریز متوقف مانده. نماینده مجلس در تبلیغات انتخاباتی خود، قول اتمام این پروژه را داده بود؛ اما تاکنون اقدامی نشده است. این جاده مسیر نی‌ریز به شیراز را کوتاه‌تر می‌کند.

پاسخ روابط‌عمومی، امور رسانه و فضای مجازی دکتر طهماسبی:

با عرض سلام خدمت شهروندان گرامی، در خصوص مطالبه شهروند عزیز به اطلاع می‌رساند قطعاً نماینده محترم در خصوص تأمین اعتبار و ادامه مسیر جاده خرامه به نی‌ریز در فاز جدید، در حال پیگیری و رایزنی می‌باشند و با توجه به شرایط اقتصادی کشور، لازم است این پیگیریها با ظرافت خاصی انجام شود تا ان‌شاء‌ا... به نتیجه برسد. به همین دلیل ممکن است این پیگیریها زمانبر باشد. اما با توجه به سابقه اقدامات مهم این چنینی از طرف دکتر طهماسبی، ان‌شاء‌ا... این مطالبه مردم نیز به سرانجام نیک خواهد رسید. 
-----------//-----------

نماینده مجلس

نماینده محترم مجلس قول انتقال آب از پهنابه به نی‌ریز را داده بودند؛ اما هنوز اقدامی نشده است. این تأخیر باعث خشک شدن باغ‌های سمت قنات خبار شده است. لطفاً پیگیری کنید.

پاسخ روابط‌عمومی، امور رسانه و فضای مجازی دکتر طهماسبی:

با سلام خدمت شهروندان گرامی،  در خصوص مطالبه شهروند گرامی به استحضار می‌رساند نماینده محترم هیچ گونه وعده‌ای در خصوص انتقال آب پهنابه به نی‌ریز نداده‌اند؛ چرا که قانون منابع آب در این خصوص به صراحت مشخص و قابل استناد می‌باشد. قطعاً اگر این مورد راهکار قانونی داشته باشد، نماینده محترم از سازمانهای اجرایی در مسیر پیگیری موارد قانونی حمایت خواهد کرد.
-----------//-----------

توزیع برق - فرمانداری

باتری انرژی خورشیدی خانه‌های روستای پهنابه بیش از یک سال است از کار افتاده و مراجعات مکرر ما به اداره برق نتیجه‌ای نداشته است. متأسفانه باتری‌هایی که در سال ۱۴۰۰ نصب و جایگزین کردند، عمر چندانی نداشت و مستهلک بود.

لطفاً پیگیری کنید و مردم مظلوم این منطقه را از نعمت برق محروم نکنید.

بهمن ماه سال گذشته نیز این انتقاد را به اداره برق فرستادیم و تنها با بیان این که در حال پیگیری است، پاسخ قانع کننده داده نشد و رسیدگی انجام نگرفت.

پاسخ توزیع برق:

باسلام و احترام، به استحضار می‌رساند باتریهای سامانه‌های خورشیدی روستای پهنابه با توجه به خاص بودن نوع باتری و کمیاب بودن آن در بازار، باید از طریق برگزاری مناقصات استانی (خارج از اختیارات و وظایف مدیریت) تهیه شود که در این زمینه پیگیریهای زیادی صورت پذیرفته و همچنان در حال رایزنی است و به محض خرید باتری، نسبت به اورهال سامانه‌های موجود اقدام می‌شود.

ضمناً این مدیریت کوشیده است تا زمان تأمین  باتری نو، با سرویس، اصلاح و راه‌اندازی باتری و شارژ کنترل‌های قدیمی، تعدادی از ساکنین دائم پهنابه را برقدار کند.
-----------//-----------

فرماندهی انتظامی - راهنمایی و رانندگی

در ساعت‌های پایانی شب، خیابان‌های تنگ نی‌ریز محل کورس گذاشتن عده‌ای از جوانان و نوجوانان شده که ظاهراً در حالت طبیعی نیستند. این افراد با دستکاری اگزوز موتورسیلکت‌ها، صدایی بسیار ناهنجار و حتی مشابه شلیک اسلحه تولید و آسایش شهروندان را سلب می‌کنند. هم‌اکنون ساعت ۱:۴۰ بامداد است و این افراد با سر و صدای شدید، آرامش شهر را گرفته‌اند.

با توجه به وجود بیماران قلبی، مادران باردار و سایر افرادی که نیازمند آرامش هستند، انتظار می‌رود با برخورد قاطعانه، آرامش به شهر بازگردانده شود.

پاسخ راهنمایی و رانندگی:

با سلام، ما شبانه برخورد می‌کنیم و هر شب دست کم سه دستگاه توقیف می‌شود.
-----------//-----------

امور آبفا

در بولوار استقلال، در تمام روزهای اخیر آب قطع بوده است. این مسئله محدود به امروز نیست. لطفاً موضوع بررسی و رفع شود.
-----------//-----------

هیئت امناء مسجد امام حسن - اوقاف و امور خیریه

ساخت مسجد امام حسن نیمه‌تمام رها شده است. از مسئولان اداره اوقاف می‌خواهیم هرچه سریع‌تر روند تکمیل و راه‌اندازی آن را پیگیری تا به مکانی فرهنگی و مذهبی تبدیل شود.
-----------//-----------

راه و شهرسازی - راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

در مسیر ورودی از سمت شیراز به طرف نی‌ریز، اکثر تابلوها با عنوان «نی‌ریز ـ زاهدان» درج شده است؛ در حالی که باید «نی‌ریز، استهبان ـ سیرجان، کرمان» نوشته شود. فاصله نی‌ریز تا زاهدان حدود ۹۰۰ کیلومتر است، اما نام سیرجان و کرمان در تابلوها قید نشده است. اصلاح این تابلوها ضروری است.
-----------//-----------

نماینده صدا و سیما

شبکه استانی در بسیاری از مواقع با پارازیت و نویز شدید همراه است. لطفاً پیگیری کنید.
-----------//-----------

 ادارات، سازمانها و نهادهایی که در این شماره به سؤالات و انتقادات مردمی پاسخ نداده‌اند:

- شورای شهر 

- هلال احمر 

- شبکه بهداشت و درمان

- شورای ترافیک

- راه و شهرسازی 

- راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

- فرمانداری

- فرماندهی انتظامی

- امور آبفا

- هیئت امناء مسجد امام حسن 

- اوقاف و امور خیریه

- نماینده صدا و سیما

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها