تعداد بازدید: ۱۴۴
کد خبر: ۲۴۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۷ - 2025 18 September

جذب 11 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های اورژانس نی‌ریز

جذب 11 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های اورژانس نی‌ریز رئیس شبکه بهداشت و درمان نی‌ریز از جذب و هزینه‌کرد ۱۱ میلیارد تومان اعتبار در شش ماه نخست امسال برای توسعه زیرساخت‌های اورژانس این شهرستان با حمایت مسئولان دانشگاه و خیرین خبر داد.

دکتر فرزین بابایی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام این خبر گفت: این میزان اعتبار در بخش‌هایی چون راه‌اندازی دومین پایگاه شهری اورژانس نی‌ریز، احداث ساختمان پایگاه اورژانس رودخور، تأمین موتورلانس و تجهیزات مورد نیاز ناوگان آمبولانس هزینه شده است.

هفت پایگاه اورژانس در نی ریز فعال است

وی با بیان این که توسعه و تجهیز اورژانس پیش بیمارستانی در اولویت شبکه بهداشت و درمان نی‌ریز قرار دارد، افزود: در همین راستا ساخت و راه‌اندازی ۱۳ پایگاه مصوب اورژانس در سطح شهرستان در دستور کار است که از این تعداد، سه پایگاه شهری و ۱۰ پایگاه جاده‌ای است.

دکتر بابایی افزود: تاکنون ۶ پایگاه فعال بوده و هفتمین پایگاه نی‌ریز نیز خردادماه امسال به بهره‌برداری رسید.

ارائه خدمات موتورلانس اورژانس برای اولین بار در نی ریز

به گفته دکتر بابایی، هفتمین پایگاه اورژانس نی‌ریز تحت عنوان پایگاه شهری با اعتباری بیش از ۸ میلیارد تومان، از خرداد ماه امسال آغاز به کار کرده و همچنین برای نخستین بار خدمات موتورلانس در این شهرستان ارائه شده است؛  ارائه خدمات موتورلانس در این شهرستان، میانگین زمان رسیدن بیمار به مراکز درمانی را از ۸ دقیقه به ۴ دقیقه کاهش داده است.

پایگاه اورژانس جاده‌ای بنه‌کلاغی و غدیرگه، تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس شبکه بهداشت و درمان نی‌ریز بهره‌برداری از ساختمان پایگاه جاده‌ای رودخور را از دیگر دستاورد‌های شش ماهه اخیر عنوان کرد و افزود: این پروژه که از سال ۹۷ آغاز شده بود، امسال در هفته دولت با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید. همچنین در تلاش هستیم تا پایگاه اورژانس جاده‌ای بنه کلاغی و غدیرگه نیز تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

دکتر بابایی با اشاره این که در مجموع ۶۰ نفر در اورژانس نی‌ریز مشغول فعالیت‌اند، بیان کرد: از این تعداد، ۱۰ نیروی فوریت‌های پزشکی در مرکز ارتباطات اورژانس نی‌ریز حضور دارند که این نیروها علاوه بر ارائه خدمات امدادی، در حوزه مشاوره و آموزش نیز فعال هستند.

۳۱۰۶ مأموریت اورژانس ۱۱۵ در ۶ ماهه نخست امسال

رئیس شبکه بهداشت و درمان نی‌ریز با اشاره به این که بیشترین مأموریت‌های اورژانس نی‌ریز در ۶ ماهه اخیر مربوط به حوادث رانندگی با هزار و ۱۲۷ مورد است، بیان کرد: اورژانس نی‌ریز در شش ماه نخست امسال سه‌ هزار و ۱۰۶ مأموریت انجام داده که از این تعداد، هزار و ۱۲۷ مأموریت مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.
دکتر بابایی ادامه داد: از مجموع کل مأموریتهای مربوط به حوادث رانندگی در نی‌ریز، ۵۹۲ مورد جاده‌ای و ۵۳۵ مورد شهری است که متأسفانه ۱۲ نفر در این حوادث جان باختند.

 وی بیشترین مأموریت های اورژانس نی ریز را در ۶ ماهه اخیر به ترتیب سوانح رانندگی، ضعف و بی‌حالی و بیماری قلبی عنوان کرد و گفت: از مجموع کل مأموریتها، دو‌هزار و ۳۸۹ نفر به مراکز درمانی منتقل و ۷۴۵ نفر به‌صورت سرپایی درمان شدند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نی‌ریز با اشاره به سهم بالای تصادفات در مأموریت‌های اورژانس این شهرستان، توصیه کرد: مردم با رعایت سرعت مطمئنه، استفاده از کمربند ایمنی، پرهیز از استفاده تلفن همراه هنگام رانندگی و پرهیز از خستگی و خواب‌آلودگی در مسیرهای طولانی، از بروز حوادث ترافیکی پیشگیری کنند.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها