تعداد بازدید: ۱۳۷
کد خبر: ۲۴۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶ - 2025 18 September
نرخ سرویس مدارس نی‌ریز:

۹۰۰ هزار تومان سواری، ۷۰۰ هزار تومان مینی‌بوس

هشدار به خانواده‌ها درباره رانندگان فاقد مجوز

مسئول سازمان حمل‌ونقل شهری شهرداری نی‌ریز، از نهایی‌شدن نرخ سرویس مدارس برای سال جاری خبر داد و گفت: «بر پایه مصوبه شورای شهر، هزینه سرویس مدارس در بخش سواری ۹۰۰ هزار تومان و در بخش مینی‌بوس ۷۰۰ هزار تومان تعیین شده است.»

سعید استقلال افزود: «بخشی از این مبلغ به هزینه‌های نظارتی، فرهنگی و پشتیبانی اختصاص دارد.»

وی تأکید کرد همه خانواده‌های استفاده‌کننده از سرویس مدارس باید از راننده‌ها کارت صلاحیت بخواهند و صرفاً با رانندگان و شرکت‌های مجاز قرارداد مکتوب ببندند تا در صورت بروز مشکل، امکان پیگیری قانونی وجود داشته باشد. او هشدار داد برخی رانندگان غیرمجاز بدون کارت صلاحیت در حال فعالیت‌اند و مسئولیت مشکلات پیش‌آمده برعهده والدین خواهد بود.

به گفته استقلال، تمامی خودروهای سرویس مدرسه باید آرم سریالی ثبت‌شده در سازمان داشته باشند تا امکان شناسایی در صورت بروز تخلف یا تشویق عملکرد مثبت فراهم شود. همچنین از مدیران مدارس خواسته شده در جلسات انجمن اولیاء و مربیان، حساسیت موضوع را به خانواده‌ها منتقل و موارد تخلف را اعلام کنند.
استقلال با اشاره به ورود یک شرکت دارای مجوز و با تجربه، اظهار داشت: «شرکت‌های بومی امسال برنامه ارائه ندادند و همکاری نکردند؛ بنابراین با شرکتی که واجد صلاحیت است همکاری شد.»

وی از راه‌اندازی سامانه «التاکسی» برای ثبت‌نام سرویس مدارس خبر داد که امکان رصد لحظه‌ای دانش‌آموزان، مسیر حرکت و زمان سوار و پیاده‌شدن را به والدین می‌دهد. استقلال گفت: «فعلاً تعداد کمی از سرویس‌ها به این سامانه پیوسته‌اند و برخی شرکت‌ها به‌دلیل دریافت کمیسیون، مقاومت می‌کنند.»

او افزود: «در برنامه التاکسی از هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی مسیرها و کاهش ترافیک و تصادفات استفاده می‌شود.»
استقلال با انتقاد از مقاومت برخی شرکت‌های بومی در پیوستن به سامانه، گفت: «بر پایه آیین‌نامه نمی‌توان شرکتی واجد صلاحیت را صرف‌نظر از محل ثبت، حذف کرد.»

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها