سه اداره برتر نیریز در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۳ معرفی شدند
مدیریت جهاد کشاورزی، اداره صنعت، معدن و تجارت و اداره برق، به عنوان سه سازمان برتر شهرستان نیریز در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۳ شناخته شدند. در این جشنواره که همزمان در سراسر استان فارس به ریاست استاندار و در شهرستانها به ریاست فرمانداران برگزار شد، در نیریز نیز با معرفی برترین ادارات به کار خود پایان داد. سه اداره یادشده موفق به کسب رتبههای اول تا سوم شدند.
فرماندار نیریز در این مراسم تصریح کرد: «بسیاری از امتیازات توسط ادارات زیرمجموعه فرمانداری کسب شده است؛ اما برخی سازمانها نتوانستند در شاخصهایی مانند اقامه نماز به امتیاز لازم برای برتری دست یابند.»
مراد هدایت افزود: «ارزیابی این جشنواره پیش از آغاز مسئولیت او انجام شده و برخی ایرادات شاخصها به سازمان برنامه منعکس شده است.»
اسامی مسئولان ادارات برتر
جهاد کشاورزی: مهندس نادر زارعی (رئیس)، زهره صداقتکیش (کارشناس)
صنعت، معدن و تجارت: سهراب قدمزن (رئیس)، مصطفی تمنادار (کارشناس)
اداره برق: مصطفی صفی (رئیس)، فرزاد مباشری (کارشناس)
فرماندار نیریز ابراز امیدواری کرد که در سال آینده تعداد مدیران برتر شهرستان افزایش یابد. در پایان این مراسم، جوایز و لوحهای تقدیر از سوی استانداری و شهرداری نیریز به ادارات برتر اهدا شد.