ضرورت رعایت ایمنی در استخرهای کشاورزی نیریز
مسئولیت با مالکان است مسئول اداره آب و خاک و امور فنی و زیربنایی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیریز هشدار داد: تمامی مالکان استخرهای کشاورزی موظف به رعایت نکات ایمنی در تأسیسات خود هستند.
سیداسماعیل جلالی تصریح کرد: بر پایه قانون، چون بهرهبرداران این استخرها را در اراضی خود احداث میکنند، مسئولیت رعایت موارد ایمنی با آنها است.
وی فنسکشی مناسب بهویژه برای استخرهای ساختهشده با ورق ژئوممبران را لازم دانست و افزود: خروج افراد یا جانوران از این استخرها بسیار دشوار است و خطر غرقشدگی جدی وجود دارد.
جلالی همچنین خواستار نصب تابلوی هشدار «شنا کردن ممنوع» در اطراف استخرها و مسیرهای منتهی به آنها، نصب نردبان یا طناب نجات بهویژه برای استخرهای ژئوممبرانی، و رعایت مسائل ایمنی برق شد.
به گفته او، برق نباید به محیط آبی استخر وصل باشد و برای بهرهبرداری از پمپ یا کفکش، باید از حوضچه پمپاژ خارج از استخر استفاده شود؛ بهعلاوه نصب تابلوی خطر برقگرفتگی نیز ضروری است.