تعداد بازدید: ۶۸
کد خبر: ۲۳۶۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰ - 2025 05 July
آشپزخانه کوچک من

قیسی خانگی زردآلو

مواد لازم:

زردآلو: یک کیلو

شکر: یک لیوان

آب:‌۲ لیوان

جوهر لیمو: نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: یک قاشق چایخوری

شیوه تهیه:

از زردآلوهایی استفاده کنید که نه خیلی رسیده باشند نه کال. زردآلوها را بشویید و نصف کنید و سپس هسته آن را خارج کنید.

در یک ماهیتابه شکر، آب و زعفران دم کرده را بریزید و روی حرارت بگذارید. زمانی که شکر کامل حل شد، جوهر لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا جوهر لیمو هم در شربت حل شود. حالا اجازه دهید شربت به جوش آید.

بعد زردآلو را اضافه کنید. به میزانی زردآلو بریزید که تمام سطح زردآلو را شربت بگیرد. اجازه دهید زردآلو حدود ۲ دقیقه در شربت بماند تا کمی نرم شود اما نه آنقدری که له شود. بعد گاز را خاموش کنید و اجازه دهید زردآلوها ۴ دقیقه بماند تا شربت به خوردش برود.

حالا زردآلوها را از شربت خارج کنید و در صافی بگذارید تا سرد شود.

بعد زردآلوها را روی سینی بچینید به گونه‌ای که از هم با فاصله قرار بگیرند و روی هم نباشند. در نهایت سینی را در معرض آفتاب بگذارید و طی ۲ روز مدام آن را زیر رو رو کنید و حواستان باشد که بیش از یک ساعت در روز در معرض تابش نور خورشید نباشد. زردآلوی خشک را می‌توانید مدت‌ها در یخچال در ظرف دربسته یا نایلون نگهداری کنید.

قیسی خانگی زردآلو

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها