تعداد بازدید: ۱۴۰
کد خبر: ۲۳۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳ - 2025 25 June

آغاز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های ۱ تا ۳ از شنبه ۷ تیرماه

۳ هزار میلیارد تومان اعتبار واریز شد، ۲۴ میلیون نفر مشمول

در مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی، با واریز ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار به حساب شرکت مجری، بستر لازم برای اجرای این مرحله تا روز شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴ فراهم شد. این مرحله، با اولویت حمایت از خانوار‌های کم‌درآمد، ویژه سرپرستان خانوار در دهک‌های اول تا سوم اجرا می‌شود که مجموعاً ۲۴ میلیون نفر را دربرمی‌گیرد. به گزارش تسنیم و فارس و بر پایه اطلاع کسب‌شده از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این مبلغ توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین و به شرکت مجری طرح پرداخت شده است.

با توجه به سیاست دولت در تقویت معیشت خانوار‌های ضعیف و پوشش سبد غذایی آنان، هر عضو خانوار‌های مشمول مرحله سوم، ۵۰۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ الکترونیکی دریافت خواهد کرد. مسئولان وزارت رفاه اعلام کردند که زمان اجرای رسمی این مرحله حداکثر تا شنبه ۷ تیرماه است و همزمان، رایزنی‌ها با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای هماهنگی با فروشگاه‌های طرف قرارداد و تسهیل واریز وجوه فروشگاه‌ها ظرف ۲۴ تا ۷۲ ساعت انجام شده است تا زیرساخت‌های لازم برای عرضه بدون وقفه کالا‌های اساسی فراهم شود.

در مراحل قبلی کالابرگ الکترونیکی، مجموعاً بیش از ۱۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور در دو مرحله خرید خود را انجام دادند و اعتبار مرحله قبل که قرار بود تا پایان خرداد ۱۴۰۴ معتبر باشد، طبق اعلام معاون رفاه، تا پایان تیرماه تمدید خواهد شد. همچنین، پرداخت مابقی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل مرحله سوم نیز متناسب با سطح پیشرفت عملیات واریز خواهد شد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها