ممنوعیت عرضه لبنیات خارج از یخچال

وی بر لزوم رعایت اصول نگهداری و فروش محصولات لبنی تأکید و خاطرنشان کرد: رعایت زنجیره سرد از کارخانه تا زمان مصرف، درج تاریخ تولید و انقضا، ثبت نشانی و مشخصات کارخانه و شماره مجوز بهداشتی، از ملزومات تولید و عرضه محصولات لبنی است. تمامی این موارد به متصدیان آموزش داده شده و بازرسان بهداشت به طور مستمر بر اجرای آنها نظارت دارند و در صورت تخلف، برخورد قانونی صورت میگیرد.
مسئول بهداشت محیط با اشاره به گرمشدن هوا و قطعیهای احتمالی برق به فروشندگان توصیه کرد: «محصولات لبنی را به سرعت بعد از ورود به مغازه در یخچال قرار دهید و در صورت قطع برق، درِ یخچالها را کمتر باز و بسته کنید تا دما افزایش نیابد.» وی همچنین به شهروندان هشدار داد: «از خرید محصولات لبنی که خارج از یخچال نگهداری میشود، خودداری و هرگونه تخلف را از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ گزارش کنید تا اقدام لازم صورت گیرد.» رحیمی درباره شیرهای فرادما تصریح کرد: «قرار داشتن این نوع شیرها خارج از یخچال اشکالی ندارد، به شرط آن که در معرض مستقیم نور خورشید نباشد؛ البته قرار دادن آن در یخچال نیز بلا مانع است.
به جز شیرهای فرادما که با استفاده از فرآیند حرارتی فوقالعاده بالا استریل میشود و در نتیجه، باکتریها و میکروارگانیسمهای موجود در آن از بین میروند، بقیه محصولات لبنی مثل ماست، خامه، پنیر و ... نیز باید مثل شیر نگهداری و عرضه شود.» او به مردم توصیه کرد: «شیر را فقط از ۳ ایستگاه مجاز جمعآوری تهیه و پیش از مصرف بجوشانید تا از بروز بیماریهایی، چون تب مالت پیشگیری شود.» رحیمی در پایان تأکید کرد: «سامانه ۱۹۰ صرفاً مختص مسائل بهداشت محیط نیست و شکایات مرتبط با دیگر موضوعات بهداشتی و درمانی نیز از این طریق بررسی میشود.»