تعداد بازدید: ۷۲
کد خبر: ۲۳۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰ - 2025 07 June

از دست دادن حس بویایی یا شنوایی می‌تواند نشانه بیماری مرگبار باشد

پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد که از دست دادن حس بویایی یا شنوایی می‌تواند نشانه مشکلات یا بیماری‌هایی باشد که می‌توانند تهدیدی جدی برای سلامتی باشند و در صورت درمان نشدن یا فقدان توجه لازم، حتی منجر به مرگ شوند.

آیا نوشابه برای بهبود سوءهاضمه واسهال مفید است؟

وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و موادغذایی حاوی قند بالا با افزایش اسمولاریته داخل روده‌ای، باعث بدتر شدن اسهال می‌شود. / ایسنا

همه آنچه باید درباره ارزش غذایی دانه چیا بدانید

دانه چیا یکی از مغذی‌ترین دانه‌های خوراکی است که سرشار از امگا ۳، فیبر، پروتئین، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و فسفر می‌باشد.  

این دانه‌های ریز به دلیل ترکیبات ارزشمندشان به عنوان یک سوپرغذا شناخته می‌شوند و فواید زیادی برای سلامت قلب، گوارش و کنترل وزن دارند.

راز‌های لاغری در دنیای چای

برخی از چای ها، مانند سبز، سیاه، نعناع فلفلی و اولانگ، ممکن است به لطف آنتی اکسیدان‌هایی که متابولیسم را تقویت کرده و به هضم غذا کمک می‌کنند، از کاهش وزن حمایت کنند. افرادی که به طور منظم چای گرم می‌نوشند ممکن است دور کمر و شاخص توده بدنی (بی ام آی) پایین تری داشته باشند، اما سایر عادات سبک زندگی نیز نقش دارند.

خواص رزماری

استفاده از رزماری (رومارن- اکلیل کوهی) به شکل‌های مختلف می‌تواند مفید باشد. شست‌وشوی مو با رزماری به رشد مو کمک می‌کند، دمنوش آن خستگی را برطرف کرده و گردش خون را بهبود می‌بخشد. این گیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند اسید فنولیک و فلاونوئید‌ها است که فواید بسیاری برای سلامتی به همراه دارد.

هندوانه بخوریم یا نه؟!

به‌دنبال انتشار اخبار غیررسمی از بازار روسیه مبنی بر وجود نیترات در هندوانه ایرانی مدیر کل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: حداکثر غلظت نیترات  مورد تأیید استاندارد، ۶۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم است که این میزان در هندوانه‌های ایرانی کمتر از ۵۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم و در حد قابل قبول است.

همه چیز درباره توت

توت ها، با رنگ‌های جذاب و طعم شیرین و مطبوعشان، تنها یک میوه خوشمزه نیستند. آنها سرشار از ترکیباتی هستند که می‌توانند نقش مهمی در حفظ و ارتقای سلامتی ما ایفا کنند.

کاهش کلسترول، بهبود کنترل قند خون، کاهش خطر سرطان و... از جمله فواید این میوه فصل بهار است.

چند خط سلامتی

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها