تعداد بازدید: ۱۱۸
کد خبر: ۲۳۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۷ - 2025 22 May
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک، با هشدار به مشاوران املاک و مردم تأکید کرد: تنظیم قولنامه خارج از سامانه کاتب تخلف محسوب می‌شود و متخلفان، اعم از خریدار، فروشنده یا مشاور املاک، باید پاسخگوی تبعات حقوقی و خسارات باشند.
 رییس سازمان ثبت اسناد و املاک گفت: از ابتدای خرداد ۱۴۰۴، اسناد سبزرنگ که در چارچوب «قانون الزام به ثبت رسمی معاملات» صادر می‌شوند، تنها اسناد معتبر برای نقل‌وانتقال املاک خواهند بود و قولنامه یا سند عادی برای این املاک در محاکم قضایی، دستگاه‌های اداری و بانک‌ها فاقد اعتبار است.
 
به گزارش ایرنا، حسن بابایی شامگاه چهارشنبه به خبرنگاران گلستان از بارگذاری ۱۴ قرارداد استاندارد در سامانه کاتب خبر داد و گفت: از دوم خرداد ۱۴۰۴، دارندگان اسناد سبزرنگ می‌توانند بدون نیاز به واسطه و بدون هزینه، پیش‌نویس قرارداد خود را از طریق این سامانه تنظیم کنند.
 
وی افزود: این اقدام با هدف حذف معاملات صوری، کاهش دعاوی حقوقی و افزایش شفافیت در بازار املاک طراحی شده است.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها